Jak zapewne niektórzy wiedzą, Spidey może zostać dołączony do MCU. Moim zdaniem to dobry pomysł, który mógłby pomóc serii, ale kolejny reboot? Niech lepiej najpierw zrobią tą trzecią część, która miałaby szansę wyjść całkiem przyzwoicie. Jeśli chodzi o jakieś wplątanie Spidera do MCU to świetnym pomysłem byłoby zrobienie tego w Sinister Six. Np. Avengers lub część członków pomogłaby Peterowi w walce. Nie jest to oczywiście jakieś realne, ale tak czy inaczej 3 część TASM mogliby już zrobić.
W pełni zgadzam się na reboot i na oddanie praw Marvel'owi.Super byłoby zobaczyć Kapitana uczącego Spidey'a co znaczy być bohaterem.
Dobry byłby motyw do dania Spidey'a do Avengers 3, gdzie nie ma być podobno prawie całego pierwotnego składu. Marvel pewnie zdecydowałby się na przedstawienie Petera jako "ucznia". Poza tym gdyby dać go i Starka do jednego filmu to niektóre dialogi mogłyby być rewelacyjne.
Wiem, że gdyby MCU dostało Pajączka to prawie na pewno polepszyłoby to jego sytuację, ale ta 3 część naprawdę zapowiadała się całkiem dobrze. ;/
Nawet jeśli Spider-man powrócił by do MArvela to film powstał by najwcześnie w 2019-2020? Moze nawet pozniej bo grafik mają pełny i wątpie żeby tam wpuścili SPidera. No i jakoś musieliby go wprodzawic. Tak z pupy w Avengers 3 by się tam nie wziął.
Oby nie... najlepiej niech kontynuują tą serie bo jest bardzo dobra i film Też potwornie dużo zarobił więc nie rozumiem logiki studia. Przecież można robić swoje uniwersum, wprowadzić postać luke cage'a albo black cat która już się w tej części pojawiła, jest mnóstwo możliwości. A ta seria naprawdę jest świetna i oby to zrozumieli
Moim zdaniem, mogli by dołączyć Spideya do MCU ale bez rezygnacji z serii TASM i bez wyrzucania Garfielda, a mogłoby to wyglądać tak:
1; " Avengers 3 " - wzmianka o Pająku w scenie po napisach
2: " Sinister Six " z udziałem Spidera i gościnnym udziałem członków Avengers, zaproszenie Pająka do grupy
3: " TASM3 "
4: " Avengers 3 "
5; " TASM4 "
W tym pierwszym punkcie chodziło Ci o Avengers Age of Ultron? :v
Pomysł rzeczywiście dobry.
Ja nie chce reebotu i innego spider mana! Mogliby nie kombinować i po prostu nakręcić 3 spin-offy a później TASM3 z sinister six, Venomem oraz Black Cat.
Dlatego ja bym chciał, żeby jakoś kontynuowali serię, a jednocześnie dodali Spidey'a do Avengers. Garfield, Stone, DeHaan to świetna obsada.
Dlatego powinni zrobic tak jak mowili wczesniej. Przesunac Spidera 3 na pozniej, a skupic sie na Sinister Six, zrobic najwyzej kontynuacje badz Venoma a potem w trojce walka pelna para. Tak to ludzie odpocza troche od niego. Dolaczenie go do MCU to tez dobry pomysl. Pewnie jakos sprawnie go by tam wlaczyli, jak by dali mu odpowiednio duzo czasu ekranowego oraz fajnie pokazali na bank jego noty poszly by w gore. Ale na litosc boska niech nie robia rebootu