PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114187
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Prawdopodobnie za rok ukaże się nowy reebot spider-mana z nowym młodym aktorem który ma bodajże 18 lat,ale jak dla mnie Andrew na zawsze pozostanie najlepszym odtwórcą człowieka pająka.
Naprawdę do dzisiaj nie mogę się pogodzić z tym że TASM 3 nie wyjdzie no ale nic się nie da zrobić stało się i trzeba czekać na nową serie, kto wie może spodoba mi się bardziej ?
A jakie są wasze odczucia ??

Matiq_17

Pokładam duże nadzieje w nowym reboocie. A może mnie miło zaskoczy :) ale do dziś nie mogę się pogodzić, że ta seria pozostanie taka niedokończona, moim zdaniem było to nieodpowiedzialne. Jak coś się zaczyna to powinno się to skończyć, bo nie wygląda to za fajnie, taka seria pozostawiona w połowie, bo 'a co tam, zrobi się kolejną'. Bardzo polubiłam Garfielda w roli Spider-Mana, ahh i to jego poczucie humoru :) A najbardziej przywiazalam się do Harry'ego z tej serii, aktor bardzo moim zdaniem pasował i świetnie zagrał, więc będę tęsknić :'( Ale tak jak wspomnialam na poczatku, mam nadzieję że reboot mnie nie zawiedzie...

ocenił(a) film na 9
xxShantellexx

Również mam nadzieje że reebot będzie dobry, narazie pewne jest że Petera zagra Tom Holland, jego rola w niemożliwe była bardzo dobra. Jak widać było dobrze radzi sobie z okazywaniem emocji na ekranie więc może nie powinniśmy się martwić ??
Choć jak dla mnie Garfield ustawił mu poprzeczke bardzo wysoko..

ocenił(a) film na 9
xxShantellexx

no fakt, głupio to wygląda tak ucięte.

ocenił(a) film na 6
Matiq_17

Ja już pod koniec TASM 2 straciłem nadzieję na trójkę gdy zobaczyłem że ukochana Petera nie żyje. Chyba celowo ją uśmiercono żeby zakończyć ten "sezon". Zresztą bez niej Niesamowity Spider-Man nie byłby już chyba tym samym.

Matiq_17

Z ciekawości jesteś już po sensie Civil War i dalej masz taką samą opinie :P ?

ocenił(a) film na 9
damialus

Tak jestem po seansie Tom jak najbardziej na plus. Ta zmiana napewno wyszła na dobre spider w filmie marvela bardziej błyszczał aczkolwiek chciałbym też garfielda zobaczyć w MCU :)