tyle się piszę o pogrzebie kogoś ale nie musi być akurat Gwen stacy.może być to pogrzeb
rodziców petera,wujka ,kapitana ,lub kogoś z rodziny przeciwników spider-mana .co wy na to jak
by Gwen Stacy była cały czas dziewczyną spider-mana przez tą cała serie filmów ??? A Mary
Jane była tylko znajomą petera albo dziewczyną Harrego Osborna ?????co wy na to ????
Oczywiście, że może to być pogrzeb osób, które wymieniłeś. Pogrzeb Gwen natomiast wydaje się być najbardziej prawdopodobny, gdyż raczej na pewno będziemy świadkami jej śmierci. Naprawdę wierzysz w to, że MJ nie będzie dziewczyną Petera? Wątpię, że zastosowano by taką operację.
Już dawno było mówione, że Shailene będzie miała małą rolę w drugiej części, a w "trójce" już naprawdę dużą. Jak na razie wszystko pasuje. Śmierć młodej panny Stacy pod koniec drugiej części i zastąpienie jej u boku Petera w trzeciej przez pannę Watson.
Ja osobiście mam nadzieję, że taki bieg wydarzeń ujrzymy, gdyż uważam, że nie ma potrzeby robić tłumu poprzez trzymanie zarówno Gwen, jak i MJ. Emma Stone jest świetną odtwórczynią tej roli, ale dwie części wystarczą, zważywszy, że nie znamy jeszcze losów tej marki. Czy wytwórnia zdecyduje się na kolejny reboot, czy pociągną to tak, jak jest.
Muszi przeżyc bo gdyby umarła to wszystcy by otym wiedzieli i nie było by elementu zaskoczenia.
Jakiego elementu zaskoczenia? Właśnie będzie, gdy zginie, lecz tylko dla tych, co nie znają treści komiksów. To, że my najwidoczniej znamy, przewidujemy, dyskutujemy doprowadzi do tego, że będziemy oczekiwać, czy rzeczywiście będzie to wydarzenie miało miejsce. Na pewno tego nie zapowiedzą, ani nie pokażą w trailerach, bo to będzie punkt kulminacyjny w filmie. Oczywiście to wszystko spekulacje na ten moment.
Bez obrazy, Twój argument nie ma racji bytu, przynajmniej dla mnie, a wyjaśniłem dlaczego powyżej.
Ale film to nie komiks.
Nie widze twojego wyjaśnienia mówisz o komiksie skąd wiesz jak będzie w filmie.
Moja wypowiedz to nie był argument tylko moje zdanie.
Jasne, film to nie komiks, ale znacząco na nim bazuje. Ta seria nawet bardziej od poprzedniej. Nie wiem, jak będzie w filmie, ale znając kultowy motyw z komiksów, kojarzę fakty i na razie wiele wskazuję, że ten akurat motyw ujrzymy.
A Twoja wypowiedź jednak jakimś tam argumentem była, odnoszącym się właśnie do śmierci Gwen. Napisałeś: "Muszi przeżyc bo gdyby umarła to wszystcy by otym wiedzieli i nie było by elementu zaskoczenia." I właśnie do tego odniosłem się w swojej poprzedniej wypowiedzi.
To jest podobne troche do starego Spider mana.
1 dziewczyną była Mary Jane był Zielony Goblin i była scena kiedy Goblin puścił Mary Jane z mostu a ona przeżyła a w 3 części była Gwen jako dziewczyna Brooka.
A w nowym 1 dziewczyna jest Gwen w 2 części ma być Goblin i ma być Mary Jane może będzie dziewczyną Harrego.
Tu muszę przyznać rację, rzeczywiście może tak być. Nie wydaje mi się, chociaż może. Na tą chwilę pozostaje czekać na dalsze przesłanki.