PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114187
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2
ocenił(a) film na 7
Unibet_78

Smutny moment co ? Mi było smutno mimo że nie lubie filmowej Gwen,na tej scenie prawie się rozryczałem .Ale film z Happy Endem nie byłby taki świetny :)

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Nie spodziewałem się, tym bardziej, że wolę ją w filmie niż aktora grającego Spider-Mana.

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

Ja nie jestem fanem ani Garfielda ani Stone.Ale wiedziałem że tak się stanie ,bo Webb tak strasznie trzyma się komiksowego oryginału że to że ona umrze było pewne .No i druga część była takim romansidłem że to musiało się tak skończyć

ocenił(a) film na 7
dawid10809

moja przygoda z tym komiksem skończyła się lata temu, ale pamiętam jakiś numer, gdzie Gwen była zazdrosna o Mary-Jane. Dlatego to mi nie pasowało. Ale może coś pokręciłem. Tak czy owak było mi szkoda:(

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

pamiętam ten komiks :) Ogólnie to ten wątek miłosny został świetnie poprowadzony i zakonczony. Lubiłem Petera i Gwen i wiem ze ona jest wazniejzza niż MJ ale wole Mary Jane bo po prostu bardziej przypadła mi do gustu :-)

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Uwielbiałem Kirsten Dunst za rolę MJ, wcześniej miała wystąpić Shailene Woodley ale zrezygnowano z postaci. Teraz jest bardzo zajętą aktorką, ciekawe kogo wezmą na MJ o ile się pojawi.

Swoją drogą to ciekawe... MJ, rudą grała naturalna blondynka, zaś blond włosą Gwen zagrała naturalnie ruda. Pochrzaniło się :D

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

Wg mnie to Kristen Dunst wizualnie nie pasowała do MJ ,no i ten wątek miłosny u Raimiego był dziwnie zrobiony.Ale przynajmniej Gwen była niezła , ale szkoda że zrobili z niej tylko głupią panienke . Lubie Shailene i miałem nadzieje że pojawi sie jako MJ..no i licze na to że pojawi sie Eddie Brock :)

ocenił(a) film na 7
Unibet_78

W ogóle to Postać Gwen (komiksowa) została zniszczona bo okazało się że miała romans z Osbornem