Czy moze mi ktos (moze ktos kto czytal komiksy) czy Peter bedzie z Gwen czy z Mary Jane?
Wiem ze w filmie moga zmieniac itd ale powiedzcie mi jak bylo w komiksach bo chyba umre
;p
był z Gwen to chwili kiedy zielony goblin jej nie zabił a potem był Mary Jane mam nadzieje że w filmie bedzie inaczej :)
Na początku Peter był z Gwen to była jego pierwsza miłość. Pojawiła się Mary Jane lecz ona jeszcze nie była dla Petera aż tak ważna.
Pewnej nocy Zielony goblin porwał Gwen aby sprowokować spider mana do walki. podczas pojedynku zielony goblin zrzuca ją z mostu. Spider man łapie ją za pomocą sieci. Niestety nagły wstrząs skręca jej kark. Oczywiście Peter obwiniał siebie za śmierć ukochanej.W tedy można powiedzieć że znalazł pocieszenie u Mary Jane. Po kilku latach Peter ożenił się z nią miał z nią dzieci. Wątek z córką Petera też jest tragiczny ale to już za dużo pisania. Tak to mniej więcej wyglądało. Mam nadzieje że pomogłem. :)
Ok,dziekuje. Bardzo mi to pomoglo ;) mam jednak nadzieje ze jakos to zmienia I ona jednak nie umrze ;p
Moim zdanie ją uśmiercą co szkoda ponieważ lubię i Gwen i aktorkę którą ją gra Emme
Tutaj jest więcej napisane na ten temat http://www.filmweb.pl/news/SPOILER+ALERT%3A+Jaki+los+czeka+ukochan%C4%85+Spider- Mana-89967 z tego co tu pisze wynika że mogą ją uśmiercić.
Średnia chyba piękna.
Dunst ładnie wyglądała tylko w 1 części w 2 okropnie w 3 przecietnie.
przebierzesz się za Spidermana i złapiesz ją w locie zanim złamie kark ? :) ahahahahah