W sensie zmiane w pająka ? Jeśli o to chodzi to jestem na tak,wg mnie motyw z przemianą jest czymś co nadałoby barw i tajemniczości kolejnemu filmowi.Tylko czy dobrze by to wyglądało na ekranie ?
Wg mnie to świetny materiał na film,wówczas film byłby emocjonujący nawet bez przeciwnika pająka . Tylko że motyw z przemianą musiałby być wprowadzony w dobrym momencie ( idealnym byłaby śmierć Gwen) po której Peter tworzy serum które ma mu odebrać moc bo nie chce byc już spider manem ale serum pogarsza sprawe. Ale skoro robią film o sinister six to moźe ta forma byłaby bronią przeciw tej grupie
W Sinister Six raczej mutacja nie będzie bronią, ponieważ Spider-Man mógłby wtedy nie odróżniać dobra od zła.
To byłaby dobra alternatywa dla black suitu.Ale dobrze by było żeby ta transformacja w pająka była stopniowa,nie za szybko ani nie za późno
Z tym black suitem to chyba by nie była dobra mieszanka. Wolałbym zobaczyć klasycznego.
Z tego co pamiętam to niby miał być po sinister six ale z newsów w necie wynika że projekt porzucono.Podejrzewam że przez porażke TASM II ale wg mnie projekt odżyje.
Wydaje mi sie że w 3 albo 4 części poznamy Brocka i Casady'ego, oni w 5 mogliby być już carnage'm i venomem
Może Pete użyje black suitu do walki z sinister six a gdy oni dostaną laczki to pete go zrUxi i strój przejmie Brock