PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

http://www.comicbookmovie.com/fansites/koolkillernews/news/?a=74723

ocenił(a) film na 2
Napier

Wielkie pozytywne zaskoczenie! Bardzo fajny strój, wracający do tego co było dobre u Raimiego.

_Szaman_

Nawet lepszy niż u Raimiego. Zobaczymy jak będzie się prezentował w filmie.

Napier

no fajny strój :)

ocenił(a) film na 5
Napier

bóg istnieje i słucha moich modłów

ocenił(a) film na 8
deadpool11

no i bardzo dobrze... cały film mi przeszkadzał strój, bo był lekko dziwny... a teraz normalny :)))

ocenił(a) film na 10
Napier

Po co zmieniają strój tam ten mi się podobał, u Raimiego wiadomo lepszy od tego z Amazing,ale ten u Raimiego może nośić tylko Tobey Maguier

Spiderman_filmaniak

batman też zmieniał strój w 2 części może będzie lepiej i wiem nie najlepszy przykład dałem :)

Spiderman_filmaniak

Tamten stroj byl beznadziejny, przez co dawal poczucie beznadziei. Mysle ze tamten stroj mozna potraktowac jako pierwszy Spider mana, tak jak to bylo w trylogi Raimiego, chodzi mi o stroj do wlrestlinu.

ocenił(a) film na 5
Napier

nowy kostium wymiata koniec tematu :)

ocenił(a) film na 10
Napier

A ty co teraz taki przeciwko staremu Spider manowi zawsze mówiłeś że nowy Spider to gówno że stary miał wszystko lepsze,a od paru dni zmiana.

ocenił(a) film na 5
Spiderman_filmaniak

podmienili mnie na skrula, moja rasa wysłała mnie tu by zniszczyć fanów marvela z filmwebu łahahahaahahhaha

ocenił(a) film na 10
deadpool11

Ale jajca

ocenił(a) film na 10
deadpool11

Ale przypał.

Spiderman_filmaniak

Nadal twierdze ze stary Spider man jest lepszy, ale lepszy od 1 czesci. Moze rezyser poszedl po rozum do glowy i nakreci w koncu pozadna czesc.

Napier

ciekawe czy czarny kostium będzie w tej serii

ocenił(a) film na 5
wort801

może jak piter nie chcący wzuci swój kostium do pralki z czarnymi rzeczami cioci may . a tak serio to czytałem gdzieś ze wenom może się pojawić

ocenił(a) film na 2
deadpool11

Kostium w akcji na zdjęciach od paprazzich
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=74754

ocenił(a) film na 8
_Szaman_

no i super ;)

ocenił(a) film na 8
Napier

czy mi tylko ten nowy kostium się nie podoba jakoś za bardzo jest podobny do poprzedniej trylogii jakoś bardziej mi odpowiadał ten z the amazing spider man ale może w finalnej wersji będzie lepszy

mrPARADOKS

Wedlug mnie ten nowy kostium jest bez wad. 100 % Ultimate.