Wielkie pozytywne zaskoczenie! Bardzo fajny strój, wracający do tego co było dobre u Raimiego.
no i bardzo dobrze... cały film mi przeszkadzał strój, bo był lekko dziwny... a teraz normalny :)))
Po co zmieniają strój tam ten mi się podobał, u Raimiego wiadomo lepszy od tego z Amazing,ale ten u Raimiego może nośić tylko Tobey Maguier
Tamten stroj byl beznadziejny, przez co dawal poczucie beznadziei. Mysle ze tamten stroj mozna potraktowac jako pierwszy Spider mana, tak jak to bylo w trylogi Raimiego, chodzi mi o stroj do wlrestlinu.
A ty co teraz taki przeciwko staremu Spider manowi zawsze mówiłeś że nowy Spider to gówno że stary miał wszystko lepsze,a od paru dni zmiana.
podmienili mnie na skrula, moja rasa wysłała mnie tu by zniszczyć fanów marvela z filmwebu łahahahaahahhaha
Nadal twierdze ze stary Spider man jest lepszy, ale lepszy od 1 czesci. Moze rezyser poszedl po rozum do glowy i nakreci w koncu pozadna czesc.
może jak piter nie chcący wzuci swój kostium do pralki z czarnymi rzeczami cioci may . a tak serio to czytałem gdzieś ze wenom może się pojawić
Kostium w akcji na zdjęciach od paprazzich
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=74754
czy mi tylko ten nowy kostium się nie podoba jakoś za bardzo jest podobny do poprzedniej trylogii jakoś bardziej mi odpowiadał ten z the amazing spider man ale może w finalnej wersji będzie lepszy