Sam Raimi dziesięć lat temu zrobił naprawdę dobrą robotę. Ale niestety komuś się wydawało, że zrobi lepszą. Wydawało się... Ale co otrzymaliśmy? Płaczliwego chłopaczka, który nie wie, czego chce, oraz kilka kiepskich scena akcji z efektami specjalnymi rodem z filmów produkcji SyFy. Jest takie powiedzenie "nie ruszaj tego, co już jest dobre". Czy tak trudno posłuchać tej dobrej rady?
No..wg mnie w tej serii był słaby klimat rodwm filmu dla młodzieży.No i te żałosne żarty
przecież Raimi płakał częściej w swojej trylogii niż Garfield. oprócz tego Gwen jest dużo lepszą żeńską postacią.
https://www.youtube.com/watch?v=nzoXt6_8DBs (Nostalgia Critic pl - Spider-Man kontra Niesamowity Spider-Man) :)
Sam Raimi nie zrobił dobrej roboty i bardzo dobrze, że ktoś nowy wziął się za pajączka
No jak przeczytałem dzisiaj informację, to rzeczywiście nie powstanie, ale też i nowy Spidey od MCU nie będzie rebootem:)
Znaczy wiem, ale że nie będzie całej historii od nowa, o to mi chodzi. Peter już będzie Spider-Manem.