PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Fajnie by było, gdyby Peter zrobił sobie nowy strój do walki z Electro. O ile dobrze wyczytałem, w jednym komiksie zrobił uziemiony strój specjalnie do walki z Electro. Swoją drogą, to miał ich trochę, taki drugi Tony Stark:
mechaniczny strój do walki z bandytami, strój stworzony przez Tonego z 3 mechanicznymi ramionami pająka sterowanymi myślami, strój Scarlet

ocenił(a) film na 9
katedra

Wiesz, w końcu Norman Osborne był wrogiem i Spider-mana i Iron mana.

katedra

Strój od starka, to taki jakby prezent który Spidey Dostał gdy wstąpił do New Avengers, a co do Scarlet Spidera to czy nie jest to Peter Parker który zmienił nazwisko na Ben Raily?

ocenił(a) film na 6
Beast_Warrior

tak to ten, blondyn

Beast_Warrior

Ben Raily/ Scarlet Spider to o ile wiem udany klon Parkera. Akurat osobiscie czytałem tylko Sagę Klonów : Piętno Kane'a , który to zeszyt gdzieś później szlag trafi a szkoda bo to kawał dobrej roboty.
W sumie w którejś części od Webba chętnie zobaczyłbym właśnie Scarlet i Kane.

Beast_Warrior

A tak w ogóle czy wiadomo już że Webbowski Spider jest już oficjalnie częścią filmowego Uniwersum Avengers??? Bo jak oglądałem część pierwszą to zauważyłem m.in. panele do wpisywania kodu do drzwi takie same jak ma Stark w rezydencji w Malibu oraz hologram do manipulacji rękoma ewidentnie produkcji Starka - taki sam jak w pracowni Tonyego z części 2 Iron Mana.