Moje oczywiście Carnage (Czerwony Symbiont) i Venom (Czarny Symbiont) :D
nie było kogoś takiego xd może chodzi Ci o Override'a ? ewentualnie o wymienionego już Shockera chociaż obydwoje mieli całkiem różne moce od Electro.
Taki zółty był i strzelał z rąk :D nie wiem dzieckiem byłem, ale uwielbiałem go :D
Shocker i nie nie ma podobnych mocy, on tylko strzela wyładowaniami elektrycznymi a Electro sam jest elektrycznością
Rozwine temat Shockera :
Herman Schultz, słaby włamywacz ale utalentowany w obsłudze wielu różnych narzędzi. W więziennym warsztacie skonstruował te pistolety z falami wibracyjnymi) i kostium zrobił ze swojego więziennego uniformu. Początkowo fale omało go nie zabiły więc zrobił mechanizm który pochłania fale szkoowe
W ultimate ma coś kształt na kształt pistooetów,ale nornalnie ma rzeczywiście rękawice.mój błąd
To mój przyjaciel, co on robi w twoim avatarze? A na powaznie to lubie Green Goblina. Fanem komiksow nie jestem.
Jak cos to Catwoman, naucz sie angielskiego kolego a po drugie Catwoman jest z Batmana
Niestety pomyliłeś uniwersum Marvel i DC Comics. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj :)
Tobie też radzę się czegoś nauczyć. To nie "świat Batmana", a uniwersum DC Comics, do którego należą takie postacie jak Batman, Super-man, Aqua-man, Flash, Wonder-woman, czy wcześniej wymieniona Catwoman.