PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

hah, co to było

ocenił(a) film na 2

ten film jest tak zły że aż dobry. Strasznie przerysowany, odrealniony i absurdalny.

Jinno

Trudno się nie zgodzić... Za dużo bajki za mało realizmu, choć co tu się dziwić jak film dla dzieci w wieku 10-12 lat...

ocenił(a) film na 2
Hiropter

To by tłumaczyło dlaczego ten film ma tak wysoką ocenę. Niestety, ale to co przejdzie na kartach komiksu to film zamieni w komedię. No i ta masa kreskówkowych motywów, np że wszyscy bracia Gwen, oczywiście musieli być idealnymi blondynami, tak zabawnie to wyglądało jak razem stali.

Jinno

Chcesz realny film na podstawie komiksu o superbohaterze? Ty tak poważnie?

Mastermika

Będą SPOJLERY!!!

Co prawda to nie odp do mnie, ale co mi tam... realny to może za duże słowo, ale Warner i DC pokazali, że można coś bardziej złożonego - szczególnie w przypadku nowej trylogii Batmana lub w Watchmenach. A tu co? Mamy kolesia przebranego w zbroję nosorożca, który zamiast bez problemu rozgromić parkę radiowozów wdaje się w pogaduszki z 8 latkiem. Nie wspomnę już o bezsensowności niektórych scen, bo po jakiego ponad 10 radiowozów jedzie za ciężarówką ze skradzionym plutonem. Głupot jest więcej i tylko ktoś kto ma maks 15 lat może powiedzieć, że ten film jest dobry.

ocenił(a) film na 2
Mastermika

Chcę iluzji że to gdzieś daleko, za oceanem, wśród pięknej krainy zwanej Ameryką mogło się wydarzyć. Tak jak było z batmanami Nolana.

ocenił(a) film na 9
Jinno

Jak ty wierzysz, że to co było w batmanie jest realne to ty jesteś głupek jeszcze większy niż świadczy o tobie ten temat

ocenił(a) film na 2
Movie_Crash_Man

Weź się szczylu nie kompromituj i pakuj kredki, wrzesień nadchodzi.

ocenił(a) film na 9
Jinno

okej polaczku piekna interpretacja