bo to co kreca teraz to najczesciej szajs do potegi
niesamowity spiderman i 10 metrow mułu
Choćby nie wiem jak słaby był to na 2 na pewno nie zasługuje.Jak już oceniasz to chociaż Stwarzaj pozory obiektywności.
wzgledem wlasnego gustu jestem obiektywny .dalbym 1* ale jedynke mam zarezerwowana dla filmow nie najgorszych ale bardzo przereklamowanych i przewartosciowanych..2 dla mnie to dno kompletne i na tyle wyceniam ten szajs.
Wiem że każdy ma prawo do własnego zdania ale przynajmniej byś napisał co i dlaczego ci się nie podobało a skoro masz taki gust do takich filmów to po co je oglądać ? nie pojmuję twojej logiki... chociaż w sumie twoja ocena filmu pokrywa się z twoim komentarzem .. dno kompletne ^^ człowieku skąd ty się urwałeś ? moja babcia używała takich stwierdzeń ale przynajmniej potrafiła rozwinąć temat i użyć stosownych argumentów wysuwając jakieś wnioski, tylko po co ja to piszę ? pewnie połowy nie zrozumiałeś i zaraz mnie "strolujesz" ale nie przejmuj czytając twoje komentarze na więcej nawet nie śmiem liczyć, pozdrawiam i "troluj" do woli bo ja tu nie wracam, mam taką zasadę że dwa razy w to samo gówno się nie wchodzi.