Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

film przedstawiający - jak powstał Spider Man - a przecież to już było !!! W dodatku pokazany w inny sposób. Film Wydaje sie byc filmem familijnym, łagodnym dla widza, typowy dla młodzieży, a nie dla starszych widzów.
Gdzie Marry Jane ??

ocenił(a) film na 10
krzysiek_820

Po raz 100 mówię że Mary Jane nie jest 1 dziewczyną Petera jest nią Gwen.
Jak chcesz oglądac film na podstawie komiksu to przeczytaj komiks.Pewnie nie wierz też co to jest wyrzutnia sieći bo w starych częśćiach tego nie było.Pokazany w inny sposób bo Peter był wesołym chłopakiem.
Jeśli zabierasz się za film na podstawie KOMIKSU chociaż go przejrzyj,a nie pisz bzdury.

ocenił(a) film na 8
krzysiek_820

Chyba piszesz o poprzednich Spider Manach, bo TO były filmy familijne, nowy SP jest bardziej mroczny i bardziej dojrzały
a MJ będzie w drugiej części, podobnie jak Harry Osborn.

lelen_lis

Strasznie Mroczny. Dla mnie film wygląda jak robiony dla trzynastolatków.

krzysiek_820

film niezly, ale dubbing shitowy

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

To obejrzyj z napisami

Spiderman_filmaniak

chyba tak zrobie. Fajny byl moment,kiedy pierwszy raz sie pocalowali :)

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

No fajny i jeszcze jak Gwen zaprasza Petera na obiad :)

ocenił(a) film na 6
krzysiek_820

1, Gowniana muzyka,
2. gowniany scenariusz
3 gowniana fabula
4.rezyser bez doswiadczenia i powstalo gowno, a trylogia Raimiego to przy tym gownie jest jak by to powiedziec... niebo !

użytkownik usunięty
Napier

Napier to nakręć lepszy ;).Jestem właśnie po seansie.Nigdy nie czytałem komiksów o Spider-manie,oglądałem trylogię Raimiego i ci napisze że ten Spider-man bije na głowę tamte trzy części.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 6

Pod jakim względem ?

użytkownik usunięty

Co najwyżej jest na tym samym poziomie co spider-man 3. Również odniosłem wrażenie że oglądam film familijny, wszystko to jakieś cukierkowe było i taką gimbaza zajeżdzało.

ocenił(a) film na 6

Spider man 3 prosze Cie, to tak jak bys porownywal Batmana Nolana do Batmana Burtona, i oczywscie Nolana lepszy.

ocenił(a) film na 2
Napier

popieram Napiera, spider man to solidnie gówniany film, mimo, że oglądałem go ze dwa miesiące temu to dalej nie moge zrozumieć po co nakręcili drugi raz ten sam shit