film przedstawiający - jak powstał Spider Man - a przecież to już było !!! W dodatku pokazany w inny sposób. Film Wydaje sie byc filmem familijnym, łagodnym dla widza, typowy dla młodzieży, a nie dla starszych widzów.
Gdzie Marry Jane ??
Po raz 100 mówię że Mary Jane nie jest 1 dziewczyną Petera jest nią Gwen.
Jak chcesz oglądac film na podstawie komiksu to przeczytaj komiks.Pewnie nie wierz też co to jest wyrzutnia sieći bo w starych częśćiach tego nie było.Pokazany w inny sposób bo Peter był wesołym chłopakiem.
Jeśli zabierasz się za film na podstawie KOMIKSU chociaż go przejrzyj,a nie pisz bzdury.
Chyba piszesz o poprzednich Spider Manach, bo TO były filmy familijne, nowy SP jest bardziej mroczny i bardziej dojrzały
a MJ będzie w drugiej części, podobnie jak Harry Osborn.
1, Gowniana muzyka,
2. gowniany scenariusz
3 gowniana fabula
4.rezyser bez doswiadczenia i powstalo gowno, a trylogia Raimiego to przy tym gownie jest jak by to powiedziec... niebo !
Napier to nakręć lepszy ;).Jestem właśnie po seansie.Nigdy nie czytałem komiksów o Spider-manie,oglądałem trylogię Raimiego i ci napisze że ten Spider-man bije na głowę tamte trzy części.
pozdrawiam
Co najwyżej jest na tym samym poziomie co spider-man 3. Również odniosłem wrażenie że oglądam film familijny, wszystko to jakieś cukierkowe było i taką gimbaza zajeżdzało.
Spider man 3 prosze Cie, to tak jak bys porownywal Batmana Nolana do Batmana Burtona, i oczywscie Nolana lepszy.