Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Fajnie ze będzie następna część, przyzwyczaiłem się pisania na forum SM3, przez ponad pół roku wchodziłem tam prawie codziennie.

Niech wpiszą się tu wszyscy fani spideya z którymi przez ostatni rok pisałem na forum spider-mana 3.

Stefan_Mirecki

Napisał bym wcześniej ale mam zawirósowanego kompa, a przez odtatnie dwa tygodnie byłem na nartach, i niemiałem tam dostępu do neta.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Też lubię Spidermana , oby w czwórce aktorów nie pozmieniali. A kogo byście chcieli zobaczyć w roli jego przeciwnika.

Mateo_SF

Ja chciał by zobaczyć Lizarda, jeszcze raz Venoma i może Vulture.

Stefan_Mirecki

ej darth venom na nartach byłes w murzasisle czy cos takiego koło zakopanego

Nightwing

W wywiadze udzielonym The Courier-Mail, Tobey Maguire powiedział, że ta część filmu Spider-Man będzie dla niego ostatnią.

Filmowanie trzeciej części zostało już ukończone i podobno chodzą słuchy w studio na temat czwartej części, lecz Tobey uważa, że dla niego to już koniec drogi, jeśli chodzi o granie superbohatera, fotografa Petera Parkera. "Ja to widzę jako trylogię i wydaje mi się, że to koniec" - powiedział.

mysle ze jakis kolo se wkleił spider-mana 4 ale tak naprawde nie będzie

a wielka szkoda :(

ocenił(a) film na 10
Nightwing

A ja myśle że dobrze, bo 4 bez Tobeya to nie będzie to a po drugie jak film siękończy na trylogii to jest w miare fajnie bo po trócje często jużherezje wychodzą i naciąganie straszne. Powinny animatorzy z PIXARA zrobić kolejne serie Spiderman ja bym był za tym żeby zrobić Spidermana animowanego w taki sposób jak Epoka lub Auta, tylko że mniej kolorowo i bardziej dla starszej młodzieży rzecz jasna.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

Heh..ja miałem małą sprzeczkę z Darthem Venomem ale sie wpisze bo też gadałem o SM3 , fajnie że film będzie a najbardziej jako wroga spidaka chcaiał bym zobaczyć Sinister twelve Shokera....no i może Skorpiona...fajnie było by ich ujrzeć w czwórce!!

GHOST_RIDER_2

Na nartach byłem koło zakopanego :)

Chodzą słuchy że w czwórce Petera miał by zagrać Jack Gallenhaal (Pojutrze), mysle że się nadaje, on miał zagrać spideya juzw dwujce bo Tobey miął problemy z kręgosłupem po zdjęciach do Nipokonanego Seabicuita.

Stefan_Mirecki

jas tez tam byłem (:

Nightwing

Przy pierwszej części twórcy mieli zaplanowanych 7 części ;)

Stefan_Mirecki

To będzie dla mnie wielka szkoda jak Tobey nie zagra :(

Captain_Zbig

Ja bym chciał aby w czwartej części był Lizard i Carnage, ciekawie bardzo by było, a zwłaszcza w przypadku Carnage'a

Dyskobol

Myśle że najprawdopodobniej to bedzie Lizard i Carage, no i jeden gratis np. Vulture.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Jak ten czas leci, wydaje sie że jeszcze nie tak dawno forum spider-mana 3 było takie puste (plakaty, zwiastuny, galeria), ale z czasem i to sie zapełni i mam nadzieje że w obsadzie bedzie Tobey Maguire ;]

ocenił(a) film na 6
Ade_Er

Skoro już jest 14 tematów to ile bedzie do premiery ?:D REKORD ?

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Obstawiam że w tej części
zobaczymy Venoma,Lizarda i Carnage