Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161509
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

DNO

ocenił(a) film na 1

Zacząłem oglądać, oczywiście w sieci, jak wszyscy i powiem,że się strasznie wkur....
Szkoda czasu, gra aktorów...pozostawia wiele do życzenia, a reżyser nawet nie jest godzien czyścić krzesełka Samiemu Raimi... Ta część jest tandetną próbą dorównania Mistrzowi...Szkoda czasu.

Grzesiek_filmweb

To się filmy ogląda w kinie, a nie w sieci ze słabą jakością. Bo gdybyś był takim wielbicielem kina i nie tracenia czasu to byś poczekał na dobrą jakość. Reżyser jak dla mnie odwalił kawał dobrej roboty. Tylko walki były odrobię gorsze niż u Ramiego.

ocenił(a) film na 1
michal_marks5

Już nie udawaj, że wolisz chodzić do kina, bo przecież wszyscy wiedzą,że każdy z nas ściąga, bądź w sieci ogląda,tak?

Grzesiek_filmweb

Ściąga się dwa miesiące po premierze, jak już dobra jakość jest.

Grzesiek_filmweb

Arcydziełem ten film nie był, ale jak dla mnie dużo lepszy od poprzednika.

ocenił(a) film na 1
Grzesiek_filmweb

slabe prowo,chociaz mam beke z tych co sie z toba zgadzaja:D

użytkownik usunięty
Grzesiek_filmweb

Zgadzam się najgorsza część z wszystkich części.

ocenił(a) film na 7
Grzesiek_filmweb

A ja się z Twoim zdaniem nie zgadzam. Trylogię Raimiego lubię, ale dla mnie jest zbyt ugrzeczniona, powiedziałabym Disneyowska. "The Amazing Spider-man" w zestawieniu z nią jak na mój gust wygrywa. Oba Spider-many mają kategorię PG-13, ale nowszy wydaje się być robiony pod nieco starsze "dzieci". :) No i Garfield z rozwianą grzywą pasuje mi bardziej niż ulizany Maguire. Ale nie zapominam, że po premierze pierwszego "Spider-mana" w 2002 roku byłam totalnie zachwycona i pewnie byłabym dalej, gdyby nie nowa wersja.