bardziej przypadł mi do gustu niż poprzedni spider!!!
Andrew Garfield spoko aktor!!!luzik spidera.
Emma Stone pokochałem ją w zombieland i miłość nadal trwa ;)
obsada świetna!!!
akcje zajebste ciarki przechodziły a to mi sie rzadko zdarza
Polecam
Zgadzam się. Przeszkadzał mi tylko jeden błąd, w filmie Peter korzystał z pajęczego zmysłu ale dał się zaskoczyć Jaszczurowi w kanałach i został dwa razy postrzelony. W komiksie by to nie przeszło.
W komiksie do tworzenia pajęczej sieci również używał specjalnego urządzenia? Trochę to dziwne było. że po ugryzieniu przez zmutowanego pająka nie przejął tej zdolności.
Tak, w komiksie używał specjalnego urządzenia. Film jest o wiele wierniejszy komiksowi niż poprzednie części ;)
edit
wiki:
http://marvel.wikia.com/Spider-Man%27s_Web-Shooters
Mnie się wydawało to trochę głupie, ale skoro w komiksie tak było, a sam film ma ambicję bycia bardziej komiksowym, to mogę to zrozumieć.
EMMA STONE <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<3333333333333333333333333333333333 I LOVE DO BÓLU ,coś niesamowitego w niej jest ... mauaaaa
Emma stone to nowa Lindsay Lohan, nic specjalnego . Nie pierwsza i nie ostatnia marszczy nosek w ten charakterystyczny sposób.
Mnie osobiście najbardziej brakuje Jonaha Jamesona. W poprzednich filmach był GENIALNY.
Film dla mnie lepszy niż poprzednia wersja. Szczególnie lepiej wypadł Andrew Garfield jako Spiderman. Tobey Maguire był zbyt dużą 'ciapą". POdobała mi się również sama fabuła. Dobrze, że akcja toczyła się wolno, przynajmniej na poczatku. Nie było też sloganów w stylu "Wielka moc niesie ze sobą odpowiedzialność" (czy jakoś tak). Przyjemnie się oglądało.