Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Hobgoblin

ocenił(a) film na 7

Uważacie że jeżeli kiedyś w przyszłości powstanie Spider-man 4 ( nie można tego wykluczyć , tym
bardziej że zawsze można się dogadać w wielu aspektach ,a chęć zysku $ też robi swoje ) nie
mówię "teraz ,czy jutro" ale za parę lat,jak Emejzing będzie już Trylogią i będzie szykować się
czwarta część czy piąta to może i Return Spider-mana ,bo wielu aktorów jest potwierdzonych jeżeli
by ponownie ruszył taki projekt, scenariusz też ma wstępny szkic więc czemu nie , nigdy nie mów
nigdy,taka przeciwwaga mogła by powstać , ale wracając do głównego wątku uważacie że w
Amazing Spider-Man 2 lub Spider-man 4 może pojawić się postać Hobgoblin ?
Jest to dosyć ciekawa postać nie uważacie >?

ocenił(a) film na 10
Y2Jericho

Dla mnie moze pojawic sie Mors. Jestem fanem spider-mana, ale narazie czekam tylko na Shockera i Hydromana. A Hobgoblina tez z checia zobacze, ale pewnie szybko go nie zrobia.

ocenił(a) film na 7
spiderman_

Cóż ja czekam właśnie przede wszystkim na Hobgoblina i mam nadzieję że zobaczymy go w trzeciej części Emejzing'a. Cóż w tej części mógłby również pojawić się Greengoblin i byłoby już całkiem znakomicie , ale cóż jednak chciałbym zobaczyć Spider-man'a 4 gdyż uważam że trylogia wypadła znakomicie i jest pewien niedosyt -.-

ocenił(a) film na 10
Y2Jericho

Toj film, ktory beda krecic i krecic bo tyle jest historii o spidermane. Na pewno sie kiedys doczekasz.

ocenił(a) film na 7
spiderman_

Uważasz że Rami i Sonny dojdą kiedyś do porozumienia i zobaczymy Spider-man'a 4 ?
Marzenia :)

ocenił(a) film na 10
Y2Jericho

Raczej nie. Pogodzic sie pewnie pogoadza z czasem, ale do spider-mana juz pewnie nie wroca. Moze zaczna krecic inna produkcje o superbohaterze.

ocenił(a) film na 7
spiderman_

Cóż jednak ze wszystkich komiksów najbardziej uwielbiam Spider-man'a więc nie wiem czy inne produkcje by mnie tak zaciekawiły , ale cóż a szkoda bo pozostaje pewien niedosyt ;/ Może Amazing okaże się serią która będzie mogła konkurować z trylogią , czekam na Amazing Spider-man 2 , trzeba dać drugą szansę;]