Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Kolejny?

użytkownik usunięty

Coś się boję, że to nie wypał będzie. Bez obrazy dla wielkich fanów Spidermana, ja ogólnie lubię tą serię i tą postać, ale wydaje mi się, że może z tego kolejny tasiemiec powstać... Ale na pewno nie większy niż np. Shrek (przepraszam, że porównuję jedno do drugiego, gatunkowo niepodobne, ale użyłem "zielonego" do porównania).

Mam nadzieje że jednak nie zepsują tak jak trójki

Tam było tyle czarnych postaci, że jak tylko będzie im się chciało stworzyć coś naprawdę dobrego, to to stworzą. Wszystko zależy od fabuły, bo o efekty się nie martwię. Myślę, że po trójce wzięli sobie do serca wiele komentarzy oglądających. Ogólnie rzecz biorąc, jestem pewien że 4 - ka będzie 2x lepsza niż 3 - ka.

misk0

masz racje miskO w 100% napewno wzieli pod uwage kometarze ze strony oglądających.

Kto wie. Dwa nowe Batmany zmieniły tego komiksowego bohatera znanego z poprzednich żałosnych filmów pełnych "gwiazd". Mam nadzieję, że ze Spidermana zrobią też bardziej "poważną" postać. Choć przyznam, że tamte części miały swój klimacik, trochę śmieszny, ale nie tak badziewiasty jak poprzednie Batmany, bo tego się nie dało oglądać.