Dlaczego akurat jego wybrali na przeciwnika, przecież mieli tyle możliwości choćby Shocker albo Skorpion, no mogli się szarpnąć na Vultura, dlaczego Lizard?
Tak sobie myślę, że na pierwszy rzut to Lizard jest dobrą postacią. Idealnie się nadaje na takiego nauczyciela Petera. Podobnie jak Peter staje się kozakiem (ciekawe w jaki sposób? - pewnie coś z laboratorium i przemianą w jaszczura) Potem ze sobą walczą. Pewnie odkrywają kim są.
Ale ciekawi mnie jaką drogą pójdą twórcy. Czy zrobią tak, że doktor nie chce stać się potworem? Wtedy Peter mógłby mu jakoś pomóc .
Albo właśnie zrobią tak, że doktor staje się coraz bardziej zły. Zaczyna tracić poczucie kim jest i takie sprawy. I na samym końcu Spider-man musi go zabić.
ogarnij się razem z nim, a dlaczego andrew dostał angaż? bo dobrze wypadł na zdjęciach, dlaczego więc lizard? bo ktoś sobie tak wymyślił, taki scenariusz? to tak jakbym wyskoczył z... a dlaczego peter będzie miał wyrzutnie? i jak mają mi odpowiedzieć? bo... taki jest scenariusz, tak to sobie ktoś wymyślił.... ejhh..
Lepiej zobacz pajacu na który post odpowiadałeś. Poza tym zadałem ci proste pytanie, na które odpowiedź najwidoczniej cię przerasta.
w dodatku będzie znowu pokazane ugryzienie pająka itd itd...
to tak jakby robić co roku reebota X Menów zmieniając tylko czarny charakter
katedra i znowu robisz z siebie idiotę, dla twojej wiadomości najprawdopodobniej będzie efekt taki ze w openingu filmu w czasie wzniosłej muzyki pokażą po krótce jak peter stał się spideyem i nie będzie 30 minutowego originu.
nie, bo takie doniesienia są zza kulis produkcji, bo tego tego dochodzą różne portale anglojęzyczne bo codziennie można dostać przeczytać o tym co gdzie kręcą, ale skoro mówisz że na pewno nie mogę tego wiedzieć to skąd ty na pewno wiesz że będzie origin? i co znoooowu to samo, co nie? nawet gdyby był, to nie pokażą czego innego, nie ukażą w inny sposób, tylko dokładnie tak samo ehh...
jak znowu będzie mowa o śmierci wujka Bena i będzie scena tej śmierci, masz w łeb :D
człowieku, zainwestuj w jakieś leki uspokajające albo naucz się jakoś inaczej wyładowywać złość, bo aż się przykro robi czytając Twoje komentarze.
Taka zmiana serii, bo reżyser i główny aktor tamtych filmów zrezygnowali. W końcu muszą jakoś zarobić. Wszystko dla pieniędzy.
Myślę, że mogą iść wraz z bajką Spider-mana z 1994 roku. Tam pierwszym przeciwnikiem Pająka był właśnie Lizzard, gdyby tak było, to następnymi powinni być odpowiednio: Mysterio, Octopus, Scorpion. Jak będzie - zobaczymy. Oczywiście do przeciwników nie wliczałem Kingpina i jego pająków-robotów z bajkowej serii, bo to byłoby ciut nudne - chyba, że w połączeniu z chociażby Mysterio, a trzecią część mogliby wtedy śmiało nakręcić z Octopusem i Scorpionem - to byłoby coś. Wtedy Pajączkowi dałoby się jakiegoś kolegę z uniwersum i mogłoby być ciekawie. :)
W TAS wszystko było w miarę możliwości fajnie poprowadzone, chociaż wielu fanatyków coś się pieni,że niezgodnie z komiksem,że to tylko interpretacja. Jak dla mnie to rzetelna robota, postacie nie pojawiają się nagle ni z gruchy i ni z pietruchy i jeśli już jest ich więcej to nie ma chaosu na ekranie. Np. wraz z pojawieniem się Morbiusa to NY przybywa Blade
Mi się jedynie nie podobało wprowadzenie (tylko już nie pamiętam dokładnie, bo oglądałem ładnych parę lat temu) Schootera, albo Rhino - wynikało z dialogów w bajce, iż się już znają, tymczasem przeciętny widz miał pierwszy raz z tą postacią do czynienia. Ale to raczej ziarenko na pustyni, a nie jakiś problem. :)
Jaszczur to idealny rywal na początek druga sprawa to że jego wątek jest ciekawy i fabuła zacna