Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

MJ

ocenił(a) film na 8

Wiadomo jak to będzie z Mary Jane???

marlenasz

Wycięli jej sceny z drugiej części, ale pewnie pojawi się w trzeciej.

marlenasz

w oryginale komiksowym Zielony Goblin zabił pierwszą dziewczynę Petera- Gwen i dopiero potem pojawiła się M.J.

ocenił(a) film na 10
awksom

Właśnie przed chwilą się o tym dowiedziałam! Mam nadzieję, że w tym filmie nie zabiją Gwen, bo jest naprawdę fajną postacią!

Idka_393

no na razie w ogóle wycięli Goblina, a dali Jaszczura- z całym szacunkiem, bez pana Dafoe to nie to samo

ocenił(a) film na 10
awksom

Nawet jeśli dadzą Goblina to będzie inny aktor. I nad tym ubolewam. Nie przeszkadza mi nowy Peter i że jest Gwen zamiast MJ (tak naprawdę to chyba Gwen bardziej polubiłam), ale nie mogę znieść np nowego Harry'ego, który będzie w 2 części..

Idka_393

szkoda że James Franco jest za stary

ocenił(a) film na 10
awksom

No właśnie. Innego Harry'ego sobie nie wyobrażam.. Mogliby chociaż wziąć jakiegoś podobnego do Jamesa Franco!

awksom

i też wolałbym James Franco w roli Harry'ego niż tego nowego Aktora :(

Idka_393

też mam taką nadzieje że ją nie zabiją to jest film wiec wszystkiego z komiksu nie muszą kopiować poza tym nie chce kolejny raz oglądać rudej :(jak będzie nowa seria o spider-manie to mam nadzieję że jego dziewczyną będzie felicja :)

ocenił(a) film na 10
wort801

Dokładnie. Po co mają dawać kolejną postać skoro już jest fajna Gwen.. :)
+ kto to jest Felicja? ;>

Idka_393

nie wiesz kto to jest Felicja ??? felicja to jest black cat chyba że nie znasz się na postaciach spider-mena ???:)

ocenił(a) film na 10
wort801

Niestety się nie znam :] nigdy w ręku nie miałam tego komiksu, a całą swoją wiedzę opieram na filmach i internecie ;) dziękuję za odpowiedź :)

Idka_393

nie ma za co :) polecam się na przyszłość :)

wort801

Na razie wszystko wskazuje na to, że Gwen zginie. W komiksach Norman-Goblin ją rozdziewiczył, kiedy była dziewczyną Petera, miał z nią bliźnięta, które odesłał do Europy, po czym ją zabił.

Peeves

Ja mam nadzieję że jednak przeżyję nie chce znowu rudej

ocenił(a) film na 5
Idka_393

Mam takie przeczucie że Gwen w 2-ójce zginie

ocenił(a) film na 7
marlenasz

Jak się wejdzie na stronę drugiej części tego filmu na filmwebie to piszą, że rozpatrywane do roli MJ była (tu były wymienione jakieś aktorki), a potem pisało, że żadnej nie wybrano z wyżej wymienionych, bo zrezygnowano z tej roli, po drugie nie ma jej w obsadzie drugiej część. Nie wiem czy twoje pytanie jest jeszcze aktualne, ale ja chętnie służę ludziom pomocom :)