Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161509
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Czy warto ten film obejrzeć? Jak go oceniacie? Nie oglądałem go i chciałbym się dowiedzieć, czy to coś ciekawego.

kacper990

Obejrzeć można jeśli nie masz nic ciekawszego do roboty :P nie porywa ale i nie pcha ku samobójstwu :P jak dla mnie nie był zbyt ciekawy :( mógłby nigdy nie powstać i ja bym się nie obraziła :) Pozdrawiam :)

kacper990

Dla fana Spider-Mana obowiązkowo

ocenił(a) film na 4
kacper990

Jeżeli chodzi o filmy nakręcone na podstawie komiksów, to Avengersi ani Mroczny rycerz to nie jest :) Dla samego Spider-Mana można obejrzeć, film nie irytuje. Andrew jako Peter jest bardziej zbliżony do komiksowego/kreskówkowego wzorca niż Tobey. Jaszczur też ciekawy, ale moje ogólne wrażenie to "nie porywa", a zawsze sądziłam, że jeżeli chodzi o filmy nakręcone na podstawie komiksów, to porywać powinny :) Bawić albo przynajmniej śmieszyć, przyprawiać akcją o zawroty głowy, zostawić po sobie miłe wspomnienie i chęć do powrócenia do tego filmu za parę miesięcy/lat. Tego filmu raczej drugi raz nie zobaczę. Był w porządku, był inny, ale spodziewałam się czegoś więcej - jakiś taki mało "amazing" był :D

kacper990

Dzięki wszystkim serdecznie.