Czemu w każdym z amerykańskich filmów jest ten sam motyw- oferma nie potrafiąca skleić poprawnego zdania w obecności kobiety zdobywa jej sympatię i serce. Ludzie oglądają takie bzdury a potem żalą się na forach, że miłość ich życia nie chce z nimi rozmawiać. Scenarzyści nigdy nie dojrzeją na tyle by przedstawić tego typu romanse w sposób realny.
A wracając do Gwen - jakim cudem dziewczyna mająca 17 lat, która nie skończyła średniej szkoły pracuje w takiej potężnej firmie?
No ja byłam pewna, że aktor grający Parkera jest młodszy od Emmy Stone, pomyślałam wręcz, że uu, Emma całowała się z dzieciakiem, a tu koleś rocznik 83. oO Bardziej ona mi się tam gryzła, za poważnie wygląda, jak na filmową licealistkę.
Mnie tez własnie aktor grający Parkera wydawał sie młodszy od Emmy. Właściwie to zamieniłbym ich rocznikami, jej dał 83 a jemu 88 tak mniej więcej wyglądają. NIe zmienia to faktu że Emma to bardzo utalentowana aktorka i ma sobie coś takiego że nie mogę oderwać od niej oczu.
Uwielbiam Emmę. ;) Jej grę, głos, mimikę, wygląd (choć wolę ją w ciemniejszych włosach). Jest w zasadzie chyba jedyną młodą aktorką, którą naprawdę lubię, i która ma coś w sobie, jak dla mnie.
Zgadzam się jak najbardziej. Myslę że w przyszłosci ma szanse na jakąś oscraową rolę. Pozdrawiam :)
Życzę jej tego. Roli, w której mogłaby się naprawdę wykazać.
Pozdrawiam również. ;)