Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Czemu w każdym z amerykańskich filmów jest ten sam motyw- oferma nie potrafiąca skleić poprawnego zdania w obecności kobiety zdobywa jej sympatię i serce. Ludzie oglądają takie bzdury a potem żalą się na forach, że miłość ich życia nie chce z nimi rozmawiać. Scenarzyści nigdy nie dojrzeją na tyle by przedstawić tego typu romanse w sposób realny.
A wracając do Gwen - jakim cudem dziewczyna mająca 17 lat, która nie skończyła średniej szkoły pracuje w takiej potężnej firmie?

personboss

bo jej ojciec jest szefem policji w ny.

ocenił(a) film na 7
personboss

i dlaczego licealiste gra 28-latek?;) tak to już jest

ocenił(a) film na 10
tercc

Może dlatego że nie wygląda na 28 lat.

ocenił(a) film na 7
Spiderman_filmaniak

na licealiste równiez nie;)

ocenił(a) film na 10
tercc

Ale na studenta.

ocenił(a) film na 7
Spiderman_filmaniak

No ja byłam pewna, że aktor grający Parkera jest młodszy od Emmy Stone, pomyślałam wręcz, że uu, Emma całowała się z dzieciakiem, a tu koleś rocznik 83. oO Bardziej ona mi się tam gryzła, za poważnie wygląda, jak na filmową licealistkę.

ocenił(a) film na 6
vigdis

Mnie tez własnie aktor grający Parkera wydawał sie młodszy od Emmy. Właściwie to zamieniłbym ich rocznikami, jej dał 83 a jemu 88 tak mniej więcej wyglądają. NIe zmienia to faktu że Emma to bardzo utalentowana aktorka i ma sobie coś takiego że nie mogę oderwać od niej oczu.

ocenił(a) film na 7
Wariat23

Uwielbiam Emmę. ;) Jej grę, głos, mimikę, wygląd (choć wolę ją w ciemniejszych włosach). Jest w zasadzie chyba jedyną młodą aktorką, którą naprawdę lubię, i która ma coś w sobie, jak dla mnie.

ocenił(a) film na 6
vigdis

Zgadzam się jak najbardziej. Myslę że w przyszłosci ma szanse na jakąś oscraową rolę. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
Wariat23

Życzę jej tego. Roli, w której mogłaby się naprawdę wykazać.
Pozdrawiam również. ;)

ocenił(a) film na 10
vigdis

A ja nie bo Emma też wygląda młodo.