Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Film mi sie osobiscie nie podobal, wg mnie jest to najgorsza czesc , może dlatego że po 3 częściach wszystko jest wałkowane od początku, no i nowy aktor. Szkoda bo Tobey Maguire
pasował idealnie, cipkowaty i niepozorny tak jak Peter Parker.
Co do tej czesci to akcja słabo sie rozwija, mało sie dzieje, porównajcie sobie 1 czesc z 2002 roku a tą z 2012 i zobaczycie ze wiecej akcji, takich jakby Questów pobocznych jest w tym starym.

ocenił(a) film na 10
Macsi

Może i jest wałkowane od początku,ale jest inaczej przedstawione i bardziej ciekawsze.
Bardzo lubię starą trylogie,ale w tym nowym jest o wiele więcej akcji niż w tym starym.

Spiderman_filmaniak

Właśnie wydaje mi się że w Trylogii było więcej akcji.. 1 i 2 część .Chociażby z codzienności spider mana kiedy to pobił bandytów, uratował kogoś przed upadkiem, zrobił coś smiesznego. Dużo dużo wiecej akcji nawet takiej nie zwiazanej z głównym watkiem.
Skoro Tobie sie bardziej podobalo To sie nie kłóce, każdy lubi co innego. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 8
Macsi

Może i jest to samo, wszystko powtórzone, ale historia lubi się powtarzać.
Mi osobiście bardzo podobała się ta część, i wręcz przeciwnie, moim zdaniem jest to NAJLEPSZA CZĘŚĆ.
Przepraszam, ale ja się w 100% z tobą nie zgadzam, mam takie prawo, i z niego korzystam.

ocenił(a) film na 4
Macsi

panie kolego to nie jest kolejna czesc lecz zupelnie odrebna produkcja ktura od poczatku niemiala miec nic wspulnego z porzednimi.
dodam jeszcze ze z komiksem to to ma tyle wspulnego co batman z baletem niekture sceny byly wrecz zerzniete z innych fimow.
a co do pana o nazwisku Magurie to sam niebyl przekonany co do trujki po czym jasno oswiatczyl ze nniebendzie gral spaidiego i nniewiem gosciu co za questy znalazles ale twoja wiedza filmowa mnie przeraza!!!!!!!

ocenił(a) film na 3
pigmey123

Błagam! Jak można w 2-3 zdaniach zrobić tyle błędów :O "ktura" "niemiala" "wspulnego x2" "niekture" "niebyl" "trujki" "oswiatczyl" "niebendzie" "niewiem". Nie razi Cię czerwony kolor?

Co do filmu... Ja się wynudziłem. Znowu ta sama historia i od początku wiadomo jak się skończy, taki odgrzewany kotlet. Max 3/10

kiero91

Zgadzam się co do błędów oraz co do recenzji heh.

kiero91

trzeba byc wyjatkowo uposledzonym zeby nie zauwazyc ze te bledy sa celowe,gdyby zrobil 2 byki to bylby to wynik nie znajomosci w pisowni,natomiast zrobic 300 bledow w 3 zdaniach to oczywista prowokacja,co do tresci to oczywiscie sie zgadzam
nowy pajak bije cala trylogie razem wzieta.malo tego,to najlepszy film na bazie komiksu jaki wyszedl w tym roku
asp>tdkr>>>>>avengers

pigmey123

pigmey123, nie wiedziałem ze Maguire sie wycofał, mówie tylko ze lepiej mi pasował na Spider Mana a raczej na Parkera.