Prawdziwy, klimatyczny, oddany komiksowi (a nie bajce :P) film o Spider-Manie.
Tyś chyba komiksu na oczy nie widział... Bo kompletnie ten film od komiksu odbiega a cała historia to jakieś z palca wyssane bzdety
Ale napewno jest bardziej na podstawie komiksu niż stary Spider man.
Gwen jest 1 dziewczyną Petera a nie Mary jane.
Gwen niebyła dziewczyną Eddiego Brocka.
Peter wygląda jak ten z komiksu.
nie napisałem "wierna kopia" tylko oddany komiksowi. Klimat, humor, bohater i jego relację z innymi są tutaj całkowicie komiksowe. Stary spiderman to był czysty hollywood
Film nie jest na podstawie The Amazing Spider-man (mylący tytuł filmu) tylko na podstawie Ultimate Spider-man
W komiksie jaszczur prawie zabił spidera i tego spodziewałem się w filmie i trochę się zawiodłem... ich walka nie wyglądała na ciężką tylko raczej na bójke... ale ogólnie film bardzo dobry.
zdecydowanie wole pierwsza serie o spider manie , wiekszosc nowego filmu to nudy , film sie po polowie gdzies rozkreca poza tym marne aktorstwo szczegolnie emmy stone sie rzuca w oczy , jak najbardziej wole spider mana sama raimi
widac ze maniak z ciebie filmowy i ogladasz film bo fajne efekty itd ale wiekszosc ci tu napisze ze pierwszy film byl lepszy
Bo stary jest lepszy już założyłem pare tematów że stary Spider man jest lepszy to mnie wszystcy wyśmiali
Lubie nowego Spider mana,stary jest lepszy
tu sie zgadzamy ja tez lubie nowego spider mana ale stary jest lepszy taki bardziej komiksowy a ten nowy zrobili tak wspolczesnie tzn moim zdanie cos jak nollan batmana ale im nie wyszlo
W komiksie 1 dziewczyną Petera jest Gwen.Gwen nie jest dziewczyną Eddiego Brooka
Peter ma pojemnik na sieć,nie strzela mu z nadgarstka.
Peter jest zabawny
nie chodzi mi o fabule ale calą reszte taka jak to powiedziec fantazje ktora nie moglaby sie przytrafic w realnym swiecie