Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Jak może nazywać się nowy Spider-Man podawajcie proszę przykłady ja czytałem na jakieś w stronie w necie że będzie nazywał sie po porostu Spider-Man ale jakoś mi się nie chce wierzyć co wy na ten temat sądzicie może nazwać się tak nowy Spider-Man ?

buterfly

Ja niestety Spider-Mana nie oglądałam, wiec trudno mi cokolwiek powiedzieć.

Ale moze ktoś jest bardziej zorientowany. ;)

buterfly

Stawiam na Ultimate Spider-Man. Argumentów "za" jest kilka:
- jest to marka która kojarzy się z nowoczesnością i czymś lepszym, aktualnie jest to najlepszy komiks o Spider-manie po tym jak w głównym uniwersum zrobiono z Parkera 30-letniego żałosnego, niezamężnego nieudacznika
- tak ma się nazywać kreskówka, która wyjdzie niedługo przed premierą
- Ultimate Marvel ma podobno być światem, na którym opierać się ma nowy film

Argumenty na "nie":
- komiks USM po zrestartowaniu zmienił nazwę na Ultimate Comics Spider-Man: pytanie, czy producenci chcą nawiązywać do tytułu, którego nie ma na półkach sklepowych

projecta

A polska wersja nowego Spider-Mana brzmi Spider-man w 3D ( chyba to na razie nazwa robocza ) bo jakaś moim zdanie smieszna a co wesi takie na stałe to masz racje może się nazywać Ultimate Spider-Man bo właśnie dużo fanów Spider-Mana mowi że raczej tak będzie się nazywał Spider-Man nie jestem aż takim wielkim fanem Spider-Mana dlatego zadałem to pytanie ale filmy o Spider-manie oglądałem wszystkie 3 części i już się nie mogę doczekać tego resetu choć większość już mówi że to będzie jeden wielki gniot a ja tak nie sądzę ponieważ nie wiemy kto zagra pajączka a oceniamy cały film choć z tego co wiem mamy już za kilka dni mam się dowiedzieć kto go zagra .............

projecta

To że zrobią film na podstawie Ultimate S-M wiadome było od czasu gdy twórcy ujawnili, że Peter Parker będzie miał kilkanaście lat, co do tytułu to wydaje mi się, że twórcy zostawią tylko samo "Spider-Man", myślę tak ponieważ uniwersum Ultimate nie jest tak znane na całym świecie jak uniwersum 616 (czyli to które przedstawione było w poprzednich częściach), przedrostek "Ultimate" może "odstraszyć" potencjalnych widzów/fanów poprzednich filmów z S-M. Mam tylko nadzieję, że gdyby twórcy jednak nazwaliby ten nowy film"Ultimate Spider-Man" to polscy dystrybutorzy nie przetłumaczą tytułu na coś w stylu "Ostateczny Spider-Man" albo coś takiego.
(To by było straszne)