Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Według mnie spider man 3 był najgorszy lecz ten jest na drugim miejscu najgorszych spider manów. Kostium spider mana przynajmniej był orginalny lecz w 2 się to zmieni chociaż ten kostium nie jest zły to ten do dwójki jest dobry. Troche do serii amazing odchęcili mnie przeciwnicy. W jedynce jeszcze rozumiałem Lizarda czyli jaszczura lecz w 2 :/.Bardzo podobał mi się jaszczur lecz wolałbym coś z tych główniejszych jak Hobgoblin. Wiele postaci nie pojawiło się w filmie jak: Harry Osborn,Mary Jane oraz Norman Osborn który był tyleee razy wymieniany, lecz gwen stacy bardzo dobrze pasowała do tego filmu. Smutne też było to że nie było słów Wujka Bena ,, Z wielką mocą wiąrze się wielka odpowiedzialność". Jeśli chodzi o Spider Mana to nie lubiłem tego że ma za mało własnego czasu ekranowego oraz to że był on nocnym wojownikiem ( jak batman :P ) mam nadzieje że zmieni się to w Amazing Spider Man 2. Moja ocena to .... przykro mi ale tylko 6/10

IronMovies

Jeżeli mieliby pokazać, to o czym ty mówisz, to obejrzałbym sobie ponownie starą trylogie i uwierz mi nie zauważyłbym różnicy .

ocenił(a) film na 10
buterfly

zgadzam się