http://www.komiksynaekranie.com/2011/07/spidey-gadula-a-lizard-jak-killer-croc/
Heaters gonna hate... a film zapowiada się wyśmienicie, żartujący spidey, emocjonalne podejście garfielda, jestem spokojny o ten film.
czyli peter znajduje aktówkę, w której są jakieś dokumenty oscorp. mają one związek ze śmiercią jego rodziców, więc ten postanawia dowiedzieć się prawdy. wyrusza do oscorp, gdzie szwędając się tam gdzie nie powinien zostaje ugzyziony przez pająka. skoro oscor jest tak istotny w tej częscią to w kolejnej na 99% pojawi się green goblin, chociaż brak normana w filmie może troche dziwić.
Uczennica liceum asystętką w oscorp? troche nagięte.
Może źle napisali, może być praktykantką np connorsa xD
A ja się cieszę, to takie zagranie jak w tdk, największy wróg w drugiej części, czyli green goblin w tasm i joker u nolana w tdk.
Jeśli by zrobili takiego normana, chytrego, poważnego i zwariowanego jak w komiksach, to by było po prostu super, bo postać ma ogromny potencjał, ale została ośmieszona ździebko u raimiego, zbyt dziecinna była.
Ale wszystko się sprawdza, będziemy mieć proto goblina w tasm, tak mi się wydaje i się cieszę, bo proto, nie miał kostiumu tylko był zmutowany i to dobry temat do tego filmu. Peter będzie musiał podjąć kilka trudnych decyzji.
W Dwójce Green, a może w trójce wątek z Venomem oparty na Ultimate? Lepiej w Dwójce Venom w sumie, właśnie oparty na ultimate i Carnage dalej z wiadomym wątkiem z komiksu. W końcu w jednym filmie może być 2 wrogów.