Czy ten reżyser postradał zmysły? Wywalił Tobey Maguire tylko dlatego że już sie nie
nadawał na spider man'a? Zagrał w innym filmie i go wywalili to jest jakieś pojebane. Ten
stary spider man Tobey Maguire powinien dalej grać a nie wywalili go i wzieli nowego
nowego aktora Andrew Garfild. Ten pedzio Andrew Garfil ma zagrac spider man'a haha to
jest pojebane! Co sądzicie o nowym aktorze jako spider man'a Andrew Garfildzie?
A co mamy o nim sądzić, jak jeszcze nie widzieliśmy go jako Spiderman?
Nie rozumiem twojej niechęci. Na Maguire'a też gadali, że jest do dupy, że ktoś inny powinien grać Petera itp. A jak postanowili nakręcić nowy film z nowym aktorem nagle wszystko jest be, a Tobey jest najlepszy.
Nie sądzisz, że przesadzasz nazywając Garfielda pedziem? Cóż może to dlatego, że jesteś facetem, ale jako kobieta powiem ci, że dla mnie jest przystojny i wcale na geja nie wygląda.
Pożyjemy, zobaczymy. Ja pokładam nadzieje w tym filmie.
w Parnassusie Andrew spisał się całkiem przyzwoicie. Tylko, ze on ma 28 lat a ma grać licealistę, proooszę.....ach to Hollywood ; /
Powinnibyli wziąc młodszego aktora, a nie w części 3 będzie miał juz powiedzmy 35 lat a ciagle bedzie licealistą.
Robi sie drugi Harry Potter z Danielem Radcliffem.
Nie zapominaj, że magia Holiwoodu może go bez problemu odmłodzić ;P Ale masz rację, mogli wziąć młodszego.
Maguire jest jeszcze starszy od Garfield'a. :) Nowy reżyser, nowa historia, nowa obsada. To będzie zupełnie inny Spider-Man, bardziej "klasyczny" od poprzedniej trylogii. Tak przynajmniej przeczytałam w internecie. Co z tego wyjdzie - zobaczymy.
Podobno podstawą będzie Ultimate Spider-Man wydawany od 2001 roku (od 2009 roku Ultimate Spider-Man z restartowaną numeracją), więc nie taki znowu klasyczny. Ale to nic złego, bo to aktualnie jeden z najlepszych komiksów Marvela (w zasadzie to poza X-Factor, Fantastic Four i Deadpoolem wypuszczają same buble), w przeciwieństwie do Amazing Spider-Mana, którego redaktor naczelny stoczył na dno pod względem logiki i charakteru postaci.
Ja mam pytanie do ciebie SS. Skąd ty to wszystko o Spider-manie i innych marvelowskich tworach wiesz? Jak byś mógł to poratuj. Też chcę tyle wiedzieć.
hmmm....a tak w ogóle to gdzieś jeszcze można komiksy jakieś kupić?? za moich czasów pełno tego było w kioskach i nie było z tym problemu natomiast teraz nie widuję już tego nigdzie. Zapewne już nie są kontynuowane klasyczne serie komiksów ale widziałem kilka nowych wersji X-man i Spiader mana ale to gdzieś były dołączone jako dodatek do innej gazety...ale z tego co piszecie wnioskuję że powstają i można je gdzieś nabyć..wie ktoś gdzie??