Co wy na to by powstały one na taki sposób jaki zekranizowano ,, Batman: Rok Pierwszy '' ? W końcu jak dla mnie to jedna z lepszych, o ile nie najlepsza historia o Pająku i świetny materiał na film.
No, fakt - ciężko o dobrego reżysera , który by z odpowiednim szacunkiem podszedł do tak bogatego materiału. Może Snyder ?
Miałbym wątpliwości po tym co pokazał w sucker punch. fincher ze swoją drobiazgowością by się nadawał.
Po pierwsze snajder - NIE!
A po drugie to Kraven się raczej nie pojawi w filmach, a już jeśli to co najwyżej jako epizod, więc płonne nadzieje.
Zresztą po co chciałbyś by ktoś spie***ył w filmie najlepszą opowieść ze Spiderem? Ona jest za mroczna na PG13 dlatego nikt jej nie zrobi tak jak powinna być zrobiona.
Miałem na myśli animację i na pewno nie w PG-13 . Nie film aktorski, bo tak głupi nie jestem jak zapewne sugeruję mój awatar :D - wiem że by nie przeszło.
Ok, my bad. Ale animacja... na pewno fabularnie byłaby niezła, jednak nie wiem czy producenci daliby się przekonać na coś mrocznego w filmie animowanym skierowanym w 90% do dzieci? Bo niestety tak postrzegany jest Spider-film, animacja czy nie.
Nie widziałem tego Batmana Year One, dlatego nie wiem jak jest brutalny. Ale podejrzewam, że nie jest specjalnie krwisty. Ma tam Batman choć raz krew na pięściach po zmasakrowaniu jakieś recydywisty?
Akurat pełnometrażowe kreskówki z Batmana są naprawdę brutalne. Zresztą Marvel zrobił Wolverine vs. Hulk, gdzie też sporo krwi się leje, więc podejrzewam, że ekranizacja Kraven's Last Hunt nie byłaby problemem.
Sporo juchy się leje w The Dark Knight Returns, naprawdę polecam. Bardzo klimatyczna animacja.
Krwi leję się całkiem, całkiem sporo. Przemocy też jest dużo. I nieco kontrowersji np: Gordon zdradzający swoją żonę.
Gdyby został zrealizowany podobnie jak Year One albo The Dark Knight Returns, to byłbym w siódmym niebie.
Tak z ciekawostek to Ostatnie Łowy były pierwotnie kierowane do postaci Batmana ;] Autor z jakis( nie pamiętam już) nie przelał swojego scenariusz i trafił do pająka ,Tam zmienił co nieco i mamy jedna z najlepszych historii z pająkiem. Taki film to było by coś mocnego w cukierkowym marvelu ;]
Okej, już znalazłem. To miała być kolejna historia z Jokerem jako przeciwnikiem. Później miał być Hugo Strange, ale to też odrzucili. Ale wygląda na to, że komiks po latach w końcu powstał i nazywa się Going Sane.
Źródło: http://goodcomics.comicbookresources.com/2009/07/30/comic-book-legends-revealed- 218/
A tu kilka kadrów z komiksu: http://scans-daily.dreamwidth.org/3212887.html