Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161509
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Premiera DVD.

ocenił(a) film na 5

Kiedy film ma swoja premierę na DVD?

kmil_pl

w listopadzie podobbno

ocenił(a) film na 8
cezarywi

oby ; )

Flavkreskowkapl

dokładnie :)

ocenił(a) film na 8
Flavkreskowkapl

Oby w październiku.

kmil_pl

za oceanem ,9 listopada blue ray:)

zulka_3

no to pewnie znajac życie pod konmiec grudnia może stycznia będzie u nas albo jak z ghost riderem 2 że po 6 miechach

jony

na torrent-ach już tego samego dnia!!

ocenił(a) film na 8
zulka_3

Chyba sporo wcześniej zawsze jest niż oficjalna premiera.

tomciog18

mówimy o wersjo która da się obejrzeć i skorzystać z efektów, więc pewnie bedzie razemz premierą

ocenił(a) film na 8
zulka_3

No ja mówię o normalnych 720p, 1080p. Nie wiem o jakich wersjo mówisz ty.

tomciog18

wiem że będzie przed premierą ale nawet można się naciąć jak pobrałem avengers BRrip 720p to audio było tak ch**owe że naprawde nawet w wersji kinowej taki nie był ja wole poczekać na dvd9 albo dvd5

jony

ale to w styczniu albo grudniu

ocenił(a) film na 8
jony

To można się naciąć w takich 720p ważących 700MB :P. W jakichś normalnych rozmiarach mi się nie zdarzyło, a są sporo przed oficjalną premierą też.

tomciog18

Ta ja pobralem dzien po w dodatku 2.3 gb

ocenił(a) film na 7
jony

Od 9 listopada! Okładki z amazon.com : Blu-ray wydanie 3-dyskowe : http://www.amazon.com/dp/B008QZ5PY2/?tag=sphe-tasm-site-tss-20, Blu-ray wydanie 4-dyskowe : http://www.amazon.com/The-Amazing-Spider-Man-Four-Disc-Combo/dp/B008QZ5TH0/ref=t mm_blu_title_0 oraz DVD : http://www.amazon.com/Amazing-Spider-Man-UltraViolet-Digital-Copy/dp/B004LWZWFQ/ ref=tmm_dvd_title_0

ocenił(a) film na 8
Dark_Cat

U nas zapewne dadzą 1xBD bez dodatków, jak znam polskich dystrybutorów ...

ocenił(a) film na 7
lelen_lis

Dokładnie

ocenił(a) film na 7
lelen_lis

Nie badzmy juz tacy okrotni na pewno u nas nie bedzie wydania 4 plytowego jednak mysle ze na Dwu-Dyskowa werBD mozna liczyc

ocenił(a) film na 8
MuNNek_

Jeżeli za takie wydanie uznasz Blu-Ray 3D + Blu-Ray ;)
mi najbardziej chodzi o bonusowy dysk BD z licznymi materiałami dodatkowymi.

ocenił(a) film na 9
lelen_lis

Ja mam nadzieję, że na DVD będzie dubbing (lektorów nie znoszę, a dobrego dubbingu nigdy za wiele). Póki co ceny wydania DVD np na Allegro są śmieszne - 65 zł za jedną płytę a z przesyłką ponad 70! - tyle co za niektóre premierowe wydania Blu-ray. Wolne żarty. Mam nadzieję, że do listopada dystrybutor się opamięta...

ocenił(a) film na 8
Krzysiu011089

A ja mam nadzieję, że dubbing nie będzie obowiązkowy, jeżeli chodzi o filmy fabularne to tylko napisy - co innego animacje i gry, np. RPG.

Krzysiu011089

Dubbing raczej będzie . A co do cen to nie wiem ile kosztuje na Allegro ale co do wydania BR (bo takie mnie interesuje ) to pewnie będzie podobnie jak z Avengers . 99 , 99 zł za wydanie w jednym pudełku dwóch płytek . 2D i 3D.

ocenił(a) film na 7
lelen_lis

Chodzi mi o dodatkowe materiały ;)
Jeśli Batman będzie miał to czemu nie Spider-Man no nic pozostaje nam tylko czekać, i się przekonac

ocenił(a) film na 8
MuNNek_

TDKR wydaje Warner a oni zawsze mieli porządne wydania, pająka wydaje Imperial a o ich obecnej kondycji wydawniczej niewiele mi wiadomo, gdyż nie interesowałem się tym dystrybutorem od czasu, gdy utracił on prawa do dystrybucji filmów Disney'a.