Serwis Cinematical poinformował, że ich tajne źródło doszło do informacji, które wskazywałyby na to, że dwie kolejne części Spider-Mana mogą być kręcone jednocześnie. Jak donosi ich źródło, James Vanderbilt oddał roboczy scenariusz władzom Sony Pictures. Jest podobno na tyle rozbudowany, że można na jego podstawie nakręcić dwa filmy. Dlatego w studiu powstała myśl, aby czwartą i piątą części cyklu nakręcić równocześnie. Co na to Sam Raimi i aktorzy? Jeszcze niewiadomo, ale ich powrót wydaje się mało prawdopodobny. Jednak najważniejsze, że prace nad kolejnym filmem o Spider-Manie trwają.
zrodlo spiderman pl
na moje to zjebia ten film tak jak 3 i wiecej spider-manow tym gorzej 2 czesci bylly najlepsze w 3 choc dobre efekty specjalne to za to koszmarna rola mguiera i dunst. jak dla mnie 2 spider-manow wystarczy nie potrzeba wiecej.
a czemu to? Piraci z karaibów 2 i 3 też były kręcone jednocześnie więc czemu ich filmowy rywal- Spiderman też niemógłbyc tak kręcony? zresztą dobrze bo byłoby to cos nowego,no i byłaby to pierwsza adaptacja komiksu która byłaby krecona jednoczesnie na 2 cześci.
Nic nie potwierdzone, ale ja nie mam nic przeciwko. Myślę że te filmy będą dobre. W poprzednich częściach BARDZO mi przeszkadzała tylko scena w pociągu ("Nie powiemy nikomu. Dobrze że wróćiłeś, Spider-Manie" Ugh) i płakanie w parku w części 3. No i orgin Venoma był b. naciągany. Ale poza tym, filmy są super.