Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Oglądałem dziś zwiastun ,,Spider-Man 4'' i Spider będzie walczył z HobGoblinem i Carneagem dlatego Connors badał symbioty c(; wpiszcie w google : ,,Spider-man 4 Trailer'' i wam znajdzie ;)

Krytyk_4

Zapomnij o tym co widziales, bo to sa glupoty. Prawdziwego trailera jeszcze nie ma i dlugo nie bedzie. To co widziales to jedna wielka sciema;]

Pablo_42

Nie wiem co widziałeś, nie wiem jak dobry był ten FAN TRAILER ale sie nie popisałeś tym postem. Bo Każdy fan trailer teraz nie stoi na najwyższym poziomie, i każdy normalny by sie kapnął. Poza tym... nie nakręcono jeszcze żadnych zdjęć :) Trudno było by zrobić choć by teser :)

Krytyk_4

Fajnie widziałes zwiastun jak nie wyznaczono nawet jeszcze reżysera gratulacje...

Krytyk_4

Jakis Nostradamus jestes ;)

za krótki -.- lol

Krytyk_4

co sie wkurzasz? jak nie wierzesz wejdz w Google.pl i wpisz: Spider-Man 4 Trailer i wyskoczy ci kilka wyników.. Carnage czerwony i HobGoblin kolorowy...

ocenił(a) film na 7
Krytyk_4

Nie Nostradamus, tylko NEOstradamus... Film w 2011 a ten zwiastun widział. Brawo.

ocenił(a) film na 7
KAcpeross

ten debil widzial ten trailer
http://www.youtube.com/watch?v=8ffkDfs5Gbw
buhaha

ocenił(a) film na 7
Mathias_13cool

taaa... Popieram...! Ten "Zwiastun" to sklejka paru kasowych filmów...

Niewiarygodne.... Myślcie troszkę ludzie...
PozdrO :)

ocenił(a) film na 6
Mathias_13cool

Jaa.. Jak można nie poznać ze to skła danka starych spider man'ów matrixa ,parku jurajskiego itd...

ocenił(a) film na 8
Riddick_

I fragmenty obu części Resident Evil (zwłaszcza licker).

ocenił(a) film na 7
Krytyk_4

,,disneyfan" i wszystko jasne...

ocenił(a) film na 6
deamon82

co za kretyni... "tak yhy, akurat widziales trailer jak filmu jeszcze nie kreca..yhy.." kur.wa ile wy macie lat ludzie? brawo disneyfan debile zlapali sie w pulapke.Mogles tylko wczesniej napisac ze czekales na ich kreynska reakcje, to nie brneli by w te rozmowe i nie robili z siebie idiotów:)

Krytyk_4

omg,, żal autora, matka cie bije??

ocenił(a) film na 8
Krytyk_4

hehe ta na pewno mogłeś widzeć jak zdjecią nie są jeszcze skończone... a do trailera to se poczekamy przynajmniej do połowy 2010 roku

Dolek_2

a ja chce chociaż poznac fabułę bo scenariusz juz jest gotowy a pisał go niebyle kto... .

Walker_

ludzie... jak wy w ogóle możecie się tak wyrażać o innych ludziach??
Widocznie źle Was rodzice wychowali, a w ogóle tylko się taraz miesza w różne sprawy rodziców jak piszesz że ,,Chyba cie matka biła'' no to widzisz... nie ważne co widziałem ważne jest że ludzie nie potrafią już normalnie pisać.. tylko byście się obrażali i kłócili przestańcie i skońcie temat!!!

Krytyk_4

Haha, to po co go zaczynałeś idioto xD nie dziw sie że ludzie cie bluzgają, w końcu popisałeś sie kompletną ignorancją, gratuluje

Krytyk_4

Ej diseny powiem ci tak: zal ;) bo po 1 filmu mogą wogle nie nakrecic moim zdaniem nie nakręca juz spider-man 4 po 2 jak nakręca to to nie będzie spider-man tylko jakieś gówno po 3 te twoje trailery to sklejanka filmów: Spider-man,Spider-man 2,Spider-man 3, Parku Jurajskiego i jakiegos jeszcze filmu :)

Krytyk_4

Dowiedziałem się że: Spider-mana 4 wogle nie nakręcą to po 1 po 2 i tak tak zawsze myślałem Spider-Man 3 To był szczęśliwy happyend i to koniec tomu Spider-man a jak nakręca to inny reżyer inne kostiumy inni aktorzy= Jedno WIELKIE GÓWNO!!!! I ZGAPA!!!! :)

Krytyk_4

Gry Spider-mana też nie będzie nawet jesli jakimś cudem by wyszedł spider-man 4 gry juz nie będzie.

Spidey_3

co ty za pierdoły wygadujesz .przeciez jasne jest ze Raimi zgodził sie na rezyserie 4 a nawet 5 Spidermana ktore bedzie krecil jedno po drugim a premiera 4 bedzie w 2011 r. wiec niewygaduj głupot pitolcu.

Walker_

Film Spider-man 4 będzie nakręcony a co do gry to powiem ci tak Spider-man web of shadows GRA nie nawiozuję się wogle do filmu A WIĘC Spider-man 4 GRY napewno nie będzie a jak już to z daremną grafiką i cieńka napewno będą gry typu: spider-man web of shadows natomiast co do gry Spider-Man 3 To to jest cudo ;) zarombista grafa Spider-man jakby go z filmu przenieśli do gry Osobiście polecam :)

Przperaszam za komentarz że filmu nie będzie ale na formum ktoś tak gadał ;)

Spidey_3

haha po co wypisujesz takie bzdury jak wogole nie jestes rozeznany... Oczywiscie ze spider-man 4 bedzie , planuja juz nawet spider-man 5 . Co do gier to tez sie nie popisales bo napewno jeszcze cos powstanie , ostatnio np powstal "Spider-man Web of Shadows"

ocenił(a) film na 6
Krytyk_4

Bez kitu ja nie wiem jak można sie nabrać na takie amatorskie sztuczki :/

ocenił(a) film na 8
Krytyk_4

Ożesz --POGOTOWIE CENZURALNE--! Na jakie sztuczki, jakie prowokacje? Disneyfan, proszę, wytłumacz mi czy dobrze zrozumiałem Twój post, bo teraz jak idiota się czuję.
Ten post od początku nie był pisany na poważnie, co jest zaznaczone przez "c(;" , a jego jedynym celem jest zwrócenie uwagi na taki sobie (niezły, ale ze zbyt widocznymi różnicami między filmami) fan trailer, tak? Czy wręcz odwrotnie i teraz to ja się mylę, bo już całkiem zgłupiałem?

ocenił(a) film na 3
Krytyk_4

Do "Disneyfan"
A ja dziś widziałem zwiastun do 7 część Spider-Man-a xD

GotTheLife

?? ej może i się zmyliłem bo to nie jest prowokacja. sory :)

Krytyk_4

to zle widziales nawet chyba jeszcze ne zaczeli krecic spider-mana 4 a ty muwisz juz o zwiastunie LOL

Krytyk_4

Nie wiem czy kontynuacja w ogóle ma sens. Trzy części i tak nie zostały uznane za jakieś nadzwyczajne i coś mi się wydaje że czwarta również nie podoła krytyce fanów. Aczkolwiek miło słyszeć że się szykuje :D