Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Moim zdaniem Lizard i Carnage to kandydaci na sóper-łotrów w Spider-Manie 4. W trzecim filmie Doktor Curt Connors bada próbkę symbiota. Nic więcej o niej nie wiadomo do samego końca filmu. To celowy zabieg - fundament pod kolejnego sequela. Ten mały kawałek symbiota ma przemienić sie w dojrzały organizm i wraz z Cletusem Kasydym stworzyć najbardziej krwiżerczego wroga Spider-Mana, Carnage'a! Parker nie tylko będzie musiał zmierzyć się z czerwonym szaleńcem, ale także stanie oko w oko z Connorsem, który podczas nieudanego eksperymentu przemieni się w Lizarda. Studio zastanawia się też nad wprowadzeniem Black Cat do sagi filmowej o Spider-Manie. - Dowiedziałem się z różnych żródeł, może to i prawda :)

Curufin

1 ''sóper'' to chyba tak sie pisze ''super''
2 Możesz powiedzieć z jakich źródeł?

Darth_Carnage

sorry jakoś tak mi sie napisało:)

Curufin

o nie tylko nie Black Cat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cinas91

co ty to ma byc news

dawno o tych postaciach slyszelismy przynajmiej ja :)

1 jestem pewien na 100 procent bedzie Lizard zobaczycie

Red_Spider_2

on to skopiował ze starego Newsa ze spiderman.pl

Walker_

Pierdolisz???
Brawo...odkryłeś Amerykę!

Dextromethorphan

Z tej strony jak byś chciał wiedzieć - http://fanatycy-gier.bloog.pl/id,1834891,.?ticaid=63f67 - Może to nie jest news ale ciekawostka chyba tak!

Curufin

ty Dextromento niewkurwiaj mnie odnowa i sie niemądrzyj, podałem stronke dla tych którzy niewiedzą

Walker_

Bo co mi zrobisz?

Dextromethorphan

Ku**a mam cię dosyć ty debilu. Na serio. Przesadzasz doszczętnie.

Fish40

To się powieś... będzie Ci lżej :D i nam też.

Dextromethorphan

Niestety, prawdopodobnie nie będzie ani Lizarda, ani Carnage.

Fish40

Znasz angielski to słuchaj:

http://www.youtube.com/watch?v=I7_nyGYP44E

to jest chyba z Maja...:P

Darth_Carnage

Pewien producent powiedział kiedyś, to był chyba Avi, powiedział, że też chciałby zobaczyć Lizarda, teraz Stan Lee też tak powiedział, a Sam Raimi powiedział, że chciałby zobaczyć Electro i.t.p. Więc komu wierzycie, zresztą to Reżyser wszystko ustanawia, pod wpływem scenariusza...

Fish40

A ja dzisiaj jak byłem w Carrefour'ze z młodszym bratem to chciał iść do sklepu zabawkowego;/....no i poszliśmy zauważyłem figurke Lizarda i Scorpiona może to jakiś znak:D:D:D? XD

Darth_Carnage

to bybyło niezłe Lizard i Scorpion?? hmm...