Macie rację to może być Carnage. Powiem jedno powinniśmy oczekiwać bardziej efektownych postaci. Np ja bardzo bym chciał żeby w tym flmie byli : MYSTERIO , SHOCER , HYDROMAN i SKORPION i CARNAGE. Chciałbym żeby było tak, że szybko pokona skorpiona i shocera , z mysterio się pomęczy, a hydroman będzie głównym wrogiem Z cARNEGEM pYCHA. JŻELI TAK BĘDZIE TO BĘDZIE TO NAJLEPSZY FILM MOJEGO ŻYCIA.
Ludzie to fanart... a to w oku to jest carnage:
http://img391.imageshack.us/img391/5370/carnagevd1.jpg
fote ta znalazlem chyba z rok temu... i tak lezalo na moim dysku...
wiec stwierdzam jednoglosnie" TO nie jest oficjalny plakat filmu"
jakis maniak sobie zrobil ;]
brzydko tam wyszedl ten carnage... takze fanart
a ja bym chciał żeby było z złowieszczą szustką a dopiero w 5 jakby była pojawił sie carnage i jakos venom powruci to by było dla mnie COOOOOOOOOOOOOL
Ludzie czy wy nie widzicie że to jest fake!!!!!!!Jeszcze nie jest do końca wiadomo co z 4 a wy już plakaty.Troche zdrowego rozsądku
Chciałbym żeby była szóstka ale w innym składzie. Mój wymarzony skład : SHOKER, MYSTERIO, SKORPION, HYDROMAN, (TEN FACET Z ROGIEM) , HOB GOBLIN.
Dla mnie byłaby bomba gdyby był Carnage lub Hydroman. A venom moze nie zginął bo przeciez connors miał próbke. A jak wybuchł symbiot potym jak zszedł z brocka to tez nie wszystko sie zniszczyło :/ zostało troche i sie tak jakby paliło.
ej ale chyba jak symbiot łączy sie z Brockiem to powstaje Venom...ale jak z kim inny to chyba Venoma nie tworzy;/??....a brock przeciez wącha kwaitki od spodu szkielet było 3 widać
no wiem właśnie, ale niestety połowa forum cały czas myśli że w 4 części będzie Venom.. Co Bóg go wskrzesi i da mu szanse na zabicie spidermana ? :D no bez jaj..
za dwa?Za trzy lata już było o tym pisane w gazetach telewizyjnych!I będą tam bohaterowie z I i III cz.filmu
po pierwsze, to plakat się nie wyświetla
po drugie, nie wiadomo nawet, czy Maguire zagra w tej części i tak dalej ;p