Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Mam plakat czwartej części
http://img96.imageshack.us/img96/9576/spiderman4px8.jpg

Dyskobol

W jego oku(jak jest ten plakat)chyba jest Carnage ,chyba...

Dyskobol

Film za dwa lata..i myslisz ze dali by juz plakat??;/

Darth_Carnage

A dlaczego by nie?!Plakat całkiem,całkiem...

Darth_Carnage

Wyluzuj będzie jeszcze pełno plakatów, to jest dopiero plakat zapowiadający ten film

ocenił(a) film na 7
Dyskobol

Wiecie co spidermana 3 plakaty też dawali 2 i pół roku przed premierą i co.

ocenił(a) film na 7
icemannguyen

Macie rację to może być Carnage. Powiem jedno powinniśmy oczekiwać bardziej efektownych postaci. Np ja bardzo bym chciał żeby w tym flmie byli : MYSTERIO , SHOCER , HYDROMAN i SKORPION i CARNAGE. Chciałbym żeby było tak, że szybko pokona skorpiona i shocera , z mysterio się pomęczy, a hydroman będzie głównym wrogiem Z cARNEGEM pYCHA. JŻELI TAK BĘDZIE TO BĘDZIE TO NAJLEPSZY FILM MOJEGO ŻYCIA.

ocenił(a) film na 6
icemannguyen

Sorki, ale chyba każdy z was widzi że to fanart nie ?

icemannguyen

Ludzie to fanart... a to w oku to jest carnage:
http://img391.imageshack.us/img391/5370/carnagevd1.jpg
fote ta znalazlem chyba z rok temu... i tak lezalo na moim dysku...
wiec stwierdzam jednoglosnie" TO nie jest oficjalny plakat filmu"
jakis maniak sobie zrobil ;]
brzydko tam wyszedl ten carnage... takze fanart

dolun

a ja bym chciał żeby było z złowieszczą szustką a dopiero w 5 jakby była pojawił sie carnage i jakos venom powruci to by było dla mnie COOOOOOOOOOOOOL

Nightwing

Ludzie czy wy nie widzicie że to jest fake!!!!!!!Jeszcze nie jest do końca wiadomo co z 4 a wy już plakaty.Troche zdrowego rozsądku

Kudii11

kudii

oni sa tacy naiwni czy tylko udaja

hehe

ocenił(a) film na 7
Black_Spiderman

Chciałbym żeby była szóstka ale w innym składzie. Mój wymarzony skład : SHOKER, MYSTERIO, SKORPION, HYDROMAN, (TEN FACET Z ROGIEM) , HOB GOBLIN.

icemannguyen

najlepiej jakby byli Carnage i Venom ...i nikt więcej

ocenił(a) film na 7
marobot_2

Venom zginął, carnage nie będzie sam grał w filmie

grygu

Dla mnie byłaby bomba gdyby był Carnage lub Hydroman. A venom moze nie zginął bo przeciez connors miał próbke. A jak wybuchł symbiot potym jak zszedł z brocka to tez nie wszystko sie zniszczyło :/ zostało troche i sie tak jakby paliło.

ocenił(a) film na 7
Kate16

wszystko wyparowało a jak może istnieć Venom bez brocka ?

grygu

ej ale chyba jak symbiot łączy sie z Brockiem to powstaje Venom...ale jak z kim inny to chyba Venoma nie tworzy;/??....a brock przeciez wącha kwaitki od spodu szkielet było 3 widać

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

no wiem właśnie, ale niestety połowa forum cały czas myśli że w 4 części będzie Venom.. Co Bóg go wskrzesi i da mu szanse na zabicie spidermana ? :D no bez jaj..

grygu

Więc uswiadamiam niektórych Venoma nie bedzie w SM4 bo brock zginął było widać jego szkielet....

Darth_Carnage

za dwa?Za trzy lata już było o tym pisane w gazetach telewizyjnych!I będą tam bohaterowie z I i III cz.filmu

ocenił(a) film na 7
Dyskobol

po pierwsze, to plakat się nie wyświetla

po drugie, nie wiadomo nawet, czy Maguire zagra w tej części i tak dalej ;p

Zurawinka

zagra!było pisane frajerzy!MATKO!Ale przygłupy!