Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Spider-man 4

ocenił(a) film na 7

Uważacie że kiedyś doczekamy się 4-ej części człowieka pająka "z pod skrzydeł " Sam'a Raimi ?
Obecnie jest cisza na temat takiego projektu gdyż jak wiemy Sam oraz Sony nie doszli do
porozumienia chociażby w sprawie rywala , Sam chciał Vulture'a , a Sony chciało 2 przeciwników,
ale jak wiemy $ robi swoje i chęć ogromnego zysku po tych kilku latach "posuchy "może zrobić
swoje tym bardziej ze Trylogia wypaliła w 100 % i może powstanie 4-ta część człowieka pająka
,która na dobre pogrąży Emejzing Spider-mana

ocenił(a) film na 7
Y2Jericho

Oczywiście nie mówię ,że teraz zaraz czy jutro, ale za 2,3 lata może coś zacznie się dziać w tym temacie bo projekt jakby nie patrzeć ogromny , więc może pokażą definitywnie gdzie miejsce Niesamowitego

Y2Jericho

Nie powstanie a jak coś to nie z Tobeym bo nie zechciał grać już spider-man a . Kristen podpisała chyba kontrakt na 4 część .Została po prostu wycofana a amazing spider-man (film) bardziej odzwierciedla komiks dlatego jest trochę lepszy :)

ocenił(a) film na 7
patryksnake_2

Emejzing jest dziecinny i denny w wielu fragmentach filmu -.-

Y2Jericho

denny czasami ale wierniejszy komiksowi ps. dlaczego piszesz emejzing a nie Amazing ?

ocenił(a) film na 7
patryksnake_2

Nie wiem ile masz lat ,ale skoro trzeba tłumaczyć piszę tak kpiąc z tego filmu i niektórych jego fragmentów

Y2Jericho

Dobra nie ma co się sprzeczać ty masz swoje własne zdanie ja też i koniec :) ps. oglądasz wwe ? , bo ja też .

ocenił(a) film na 7
patryksnake_2

Ja oglądam ogólnie wrestling :) cóż jeżeli chęć na Hardcore polecam CZW , ja oglądam WWE oraz TNA

ocenił(a) film na 7
Y2Jericho

a co do Spider-mana 4 to poczytałem kilka ciekawych rzeczy, być może kiedyś zobaczymy Spider-mana i to 4 a nawet 5 to będzie Big Boom

Y2Jericho

TNA też czasem oglądam ale jakoś mnie nie ciągnie do innych ps. jaki twój ulubiony ? a co do spider-mana to każdego chętnie zobaczę :)

ocenił(a) film na 7
patryksnake_2

Jericho , Mysterio, Heath Slater, Scott Steiner ,McGillicutty