Obejżałem i powiem, że moim oczywiście zdaniem, jest duuużo lepszy od tego z 2002 roku tak jak zapowiadali faktycznie jest bardziej realistyczny, jesli mozna tak powiedzieć o filmie sf :). mam nadzieję że zrobią przynajmniej trylogię zachowując ten styl, bo jak zejdą w stronę poprzedniej trylogii to lipa. Oby Webb jednak wyreżyserował część drugą, trzeba trzymać kciuki.
W 100 procentach się z tobą zgadzam. Bystry, dowcipkujący Peter o wiele bardziej przypadł mi do gustu niż ta ofiara kreowana przez Maguire'a.
Dokładnie, o wiele lepszy niż poprzednik. Jeśli powstanie kolejna części potrzebuje jeszcze więcej mroku wtedy będzie rewelacja!
W Spider Manie mroku szukasz?Wypad na dział Horrory ,tam znajdziesz mnóstwo mroku.A nuż niedługo jeszcze powiesz,że rewelacja będzie, jak Spider będzie biegać z siekierą,albo mu wampirze kły wyrosną.
Daruj sobie. "Mrok" to nie horror.
Nie mamy o czym dyskutować skoro wyskakujesz z jakimiś wampirami i siekierą.
Wampiry mogą być jeśli na przeciwko pająka stanie Morbius bo tego jeszcze nie było. Sam Spider jak mówicie zaskakująco dobry, przed seansem byłem nieprzekonany ale już po w pełni zadowolony z tego co zobaczyłem i mile zaskoczony bo nastawiałem się na totalną lipę.
A według ciebie,czym jest mrok ??może romans ,komedia, bajka,musical,romantic,oświatowy,propagandowy????Nie rozśmieszaj mnie!