Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Zapamiętałem z dzieciństwa, czytając komiksy oraz oglądając na Fox Kid's. Inteligentny,
dowcipkujący, pogodny - to jest prawdziwy Spider-man :)

mateumd

racja :)

ocenił(a) film na 1
mateumd

Oglądaliśmy ten sam serial na fox kid's? (serio to nie prowokazja)

P.S
Albo Ty albo ja dawno go nie widzieliśmy.

ocenił(a) film na 8
Turtlesik

Fakt, dawno go nie widziałem, ale mam wrażenie że Amazing Spider Man bardziej mi przypomina komiksową wersje niżeli wersja Raimiego :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
mateumd

Bo "Amazing Spider-Man" na prawdę ma z komiksami więcej wspólnego niż trylogia Raimiego :)

ocenił(a) film na 6
Beast_Warrior

Dokładnie, też od razu pomyślałam o Fox Kids, takiego go uwielbiałam i takiego zapamiętałam. Ta wersja filmu podoba mi się o stokroć bardziej. :)

ocenił(a) film na 7
eeiah

Tak, ale postać jaką gra Garfield, jest bardziej zbliżona nie do tego Spideya z Fox Kids, ale do tego z serialu co leci na Disney XD :)

ocenił(a) film na 6
Beast_Warrior

Disney to już nie moja era. ;d

ocenił(a) film na 7
eeiah

Chodzi mi tylko o podobieństwo postaci, ten nowy Spidey jest bardziej zabawny i nie taki ciapowaty jak ten od Raimiego :)

ocenił(a) film na 6
Beast_Warrior

Spoko, kumam. :) Też tak uważam, stąd moje porównanie do serialu na Fox Kids, bo stamtąd pamiętam go właśnie takiego zabawnego (choć może mnie zwodzić pamięć, bo to było jakieś 9 lat temu ;d) a tego disneyowskiego po prostu nigdy nie oglądałam. :P

eeiah

Mnie rowniez. Daje 9/10. Osobiscie bardziej mi sie podobal niz stara trylogia. Wreszcie swietna partnerka Spider-Mana. Emma Stone jest cudowna, mozna sie w niej zakochac... Za to, nie za bardzo podoala mi sie obsada w roli Spider-Man'a Andrew'a Garfield'a. Jakos mi nie przypadl do gustu. Dlatego 9/10. P;)

ocenił(a) film na 7
Shurtugal_Eragon

Prawie się z tobą zgadzam,bo Andrew'a Garfield'a uwielbiam w tej roli. Wniósł dużo świeżości do filmu,tamten był już nudny.

domcia_16

W sumie tez go wole, niz Tobey Maguire, ale mimo to jakos dla mnie bez rewelacji. Ale szanuje Twoje zdanie rzecz jasna. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 7
mateumd

aha...