Zapamiętałem z dzieciństwa, czytając komiksy oraz oglądając na Fox Kid's. Inteligentny,
dowcipkujący, pogodny - to jest prawdziwy Spider-man :)
Oglądaliśmy ten sam serial na fox kid's? (serio to nie prowokazja)
P.S
Albo Ty albo ja dawno go nie widzieliśmy.
Fakt, dawno go nie widziałem, ale mam wrażenie że Amazing Spider Man bardziej mi przypomina komiksową wersje niżeli wersja Raimiego :)
Pozdrawiam
Bo "Amazing Spider-Man" na prawdę ma z komiksami więcej wspólnego niż trylogia Raimiego :)
Dokładnie, też od razu pomyślałam o Fox Kids, takiego go uwielbiałam i takiego zapamiętałam. Ta wersja filmu podoba mi się o stokroć bardziej. :)
Tak, ale postać jaką gra Garfield, jest bardziej zbliżona nie do tego Spideya z Fox Kids, ale do tego z serialu co leci na Disney XD :)
Chodzi mi tylko o podobieństwo postaci, ten nowy Spidey jest bardziej zabawny i nie taki ciapowaty jak ten od Raimiego :)
Spoko, kumam. :) Też tak uważam, stąd moje porównanie do serialu na Fox Kids, bo stamtąd pamiętam go właśnie takiego zabawnego (choć może mnie zwodzić pamięć, bo to było jakieś 9 lat temu ;d) a tego disneyowskiego po prostu nigdy nie oglądałam. :P
Mnie rowniez. Daje 9/10. Osobiscie bardziej mi sie podobal niz stara trylogia. Wreszcie swietna partnerka Spider-Mana. Emma Stone jest cudowna, mozna sie w niej zakochac... Za to, nie za bardzo podoala mi sie obsada w roli Spider-Man'a Andrew'a Garfield'a. Jakos mi nie przypadl do gustu. Dlatego 9/10. P;)
Prawie się z tobą zgadzam,bo Andrew'a Garfield'a uwielbiam w tej roli. Wniósł dużo świeżości do filmu,tamten był już nudny.
W sumie tez go wole, niz Tobey Maguire, ale mimo to jakos dla mnie bez rewelacji. Ale szanuje Twoje zdanie rzecz jasna. Pozdrawiam ;)