Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161506
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

To samo

ocenił(a) film na 6

Czyli znowu robią 1. Po raz drugi pokażą jak wujek Ben umiera, jak Peter dostaje wielką moc która niesie wielką odpowiedzialność i z którą sobie nie radzi... Odgrzewane te kotlety okropnie.Jedyne co nowe to przeciwnik....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
katedra

Ludu ile jeszcze będzie takich durnych komentarzy ... nowy początek ogrzewane kotlety bla bla bla kolejny znawca tematu

ocenił(a) film na 6
buterfly

bo to cholerna prawda,macie z dupy info czytając te które są tutaj można stwierdzić to co powyżej

katedra

Nie ośmieszaj się okej niebyło nawet zwiastuna ale już cały film oceniasz brawo- najpierw obejrzyj i potem krytykuj

katedra

katedra pajacu, a kto mówi że tutaj czytamy tylko newsy? wiele serwisów innych jest lepszych ale tutaj mamy forum.

ale ok:
1: Jak najwięcej naturalnych akrobacji, i mniej cgi.
2: Jest większość innych postaci.
3, Inny klimat, tak jak w serialu spectacular spider-man.
4. Urealnienie filmu.
5. Całkiem inna historia niż w tamtym filmie, zapewne spideya znasz tylko z 3 filmó raimiego tak? więc nie mamy o czym gadać pieprzony znawco.

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

Nie oceniam tylko mówię czego się spodziewam kretyni
A to że zakładacie codziennie jeden temat nie robi z was znawców tylko popieprzonych fanatyków
Spidermana znam jeszcze z serialu animowanego i wiem,że twórców stać na dużoo więcej mając takie zasoby

katedra

Katedra a ty myślisz że co na głupków trafiłaś - też znamy jeszcze z serialu animowanego - dla twojej wiadomości twórcy nowego Spider-Mana nie stawiają na efekty specjalne ale na realizm

ocenił(a) film na 6
buterfly

Tylko,że oni kierują się wszystkim co znajdą w komiksach, mają gdzieś seriale animowane
A w komiksach oj dzieją się cuda i dziwy
Zresztą kto nie mówił,że jego Spiderman będzie awesome, amazing i wszystko na "a"

katedra

wiesz, tak na po lekkim zastanowieniu to pieprzysz, dla twojej wiadomości, kierują się serialem animowanym spectacular spider-man, i tego co wiem, pierwowzorem filmu są komiksy o spideyu więc? więc twój post jest o dupę potłuc. Czy w komiksach się dzieją cuda i dziwy? hmm chyba ich mało czytasz, ale \raczej myślę że w ogóle, w świecie marvela wszystko jest tłumaczone w sposób logiczny, więc czy są cuda i dziwy to ehh po co ja to w ogóle piszę...

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

Opierają się o jakieś gó** komiksy gdzie spiderman miał pelerynkę i strzelał żelem na opryszczkę
Pier* jakbyś miał newsy z pierwszej ręki a nawet nie wiadomo jaka będzie dokładnie fabuła
A w świecie marvela tym z dymków i kartek dzielonych na 5 części i słynnych "bum" trach" "bęc" bohaterowie lubią zmartwychwstawać po kilka razy, tak samo jak czarne charaktery..nie wspomnę już o innych szarakach

ocenił(a) film na 10
scottpilgrim

"kierują się serialem animowanym spectacular spider-man"
Alleluja! Czyli jest szansa, że Goblin będzie miał normalny wygląd(wersja z TSS jest moją ulubioną, Steven Blum to geniusz, a odcinki z Goblinem oglądam codziennie). W ogóle to dziwię się, ze wcześniej nie zauważyłam tych informacji :D

katedra

Katedra może w komiksach dla ciebie dzieją się niestworzone rzeczy ale rzeczywiście albo ich mało czytałaś albo wcale bo dla fanów Spider-Mana jest wszystko jasno wytłumaczone i logicznie i wątpię aby wszystko dokładnie przenieśli na wzór Ultimate i na pewno kierują się tutaj serialem animowanym Spectacular BO TO JEST PEWNE ...

buterfly

ile masz lat? piszesz tak że robisz z siebie idiotę, to może filmy raimiego uznajmy za oryginał a komiksy odstawmy na boczny tor, także świetne historię, już w kilku tematach pisałem jakie będą wątki w filmie, a których nie było w filmach raimiego ale co będę takiemu durniowi tłumaczył...

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

To co pisałeś to brednie wyssane z palca bo założyłeś z kumplami z podwórka ( średnia wieku 10) stronkę na której piszecie kogo byście chcieli zobaczyć w Spidermanie
Wróć lepiej do zbierania naklejek ze Spidermanem a nie pier* i syfienia na tym forum

ocenił(a) film na 6
buterfly

Jeśli film jest tylko dla fanów to się ucieszą na pewno...ale on kur** nie jest tylko dla fanów !

ocenił(a) film na 6
buterfly

Zresztą patrząc na serial animowany Spectacular i to jak tam wszystko wygląda...przecież to jakaś bajka dla dzieci,Spiderman w liceum,Venom ma 1,50, a Goblin wygląda jak pacynka
Ale jacy fani taki Spiderman
No już spać,jutro kartkówka z matematyki z ułamków gówniorze!

katedra

teraz widać że jesteś trollem, ja mam 19 lat, a spcetacular spide-rman dla twojej wiadomości, właśnie był dal dzieci, więc zanim coś napiszesz zastanów się, bo mam wrażenie że jesteś sfrustrowanym gówniarzem który nie ma kolegów, nie pasuje ci taki film, no cóż, pisz do sony pictures choć myślę że mają gdzieś żale jakiegoś gówniarza.

ocenił(a) film na 10
scottpilgrim

Nie przytakuj mu za bardzo. Spectacular... nie był robiony dla dzieci, bardziej dla młodzieży, a mimo to wielu starszych fanów pająka chętnie go ogląda. Ja sama znam chłopaka który ma 23 lata i bardzo mu się ten serial podoba. Ba, mój brat, który ma 25 też go lubi. Poza tym, Spectacular... ma lepiej rozwinięte wątki i charaktery postaci niż w filmie Raimiego. A to, że grafika jest ta jak jest... cóż, mnie też się na początku nie podobała, ale przywykłam.
I(pewnie teraz fani Spidera mnie zjadą albo oskalpują, ale cóż...) to jedyna wersja komiksu, w której podoba mi się para Norman/Peter. W sensie romantycznym ;P Fajnie razem wyglądają. (Tak, jestem napaloną nastolatką yaoistką, cóż zrobić, taki wiek)

deathmaster

Hmm, spectacular był robiony jednak pod dzieci, humor itp, ale tak jak mówię, ja mam 19 lat a lubię tego typu kreskówki, spectacular ogllądałem i szkoda że przestali robić nowe odcinki zobaczymy jaki będzie serial ultimate spider-man. Ale że co norman i peter? xD nie rozumien cię, mnie się podoba to żę mj byłą tam taka, tajemnicza uwodzicielska i pociągająca, bo w filmach raimiego to albo jak ją ojciec nazwał czyli dz.... albo płacze, a mj taka raczej nie jest xD

ocenił(a) film na 10
scottpilgrim

E tam, ja nadal uważam, że Spectacular to bardziej dla nastolatków. A humor jak humor, momentami podchodziło nawet pod czarny. Wystarczy posłuchać wypowiedzi Goblina(znowu on, ale cóż, jego teksty znam na pamięć xD) "Any minut now the crème de la crème of New York city is going to paint the town red. Well the ball room anyway" Jak tu się przy tym nie uśmiechnąć? xD Gobby wyraźnie, ale z humorem daje do zrozumienia, że jeśli Spider się nie pospieszy to w sali balowej pozostanie tylko krwawe graffiti xD
"Ale że co norman i peter? xD"
Naprawdę nie rozumiesz? xD Cóż, może to i lepiej dla ciebie, bo wielu moich kolegów już dostało od tego załamki xD Chodzi o to, że czasami lubię sobie wyobrazić Normana(or Goblin) i Petera jako parę homoseksualną. Wiem, co sobie teraz myślisz(co to ku*wa jest?!) nie martw się, przejdzie mi z wiekiem xD
Co do MJ to masz rację. Dopiero w tej kreskówce ją polubiłam. W filmie Raimiego wyszła nijako, oby w tych nowych wyszła fajnie, gdy już się pojawi.

deathmaster

Hmm, to zależy, z czego będą korzystać, ogólny pomysł, wydaje się taki że będzie jak w ultimate, ale znowu jest gwen a w ultimate na początku była mj, ale zobaczymy, fajnie by było aby w openingu filmu w czasie czołówki i jakieś melodi pokazali jak peter staje się spider-manem a potem od razu film, i mamy ponad pół godziny więcej spider-mana zamiast originu xD

ocenił(a) film na 10
scottpilgrim

Dobre rozwiązanie. Przynajmniej ci, co marudzą, że znowu będziemy oglądać zdobycie mocy będą zadowoleni. Wilk syty i owca cała xD

ocenił(a) film na 6
deathmaster

To nie kwestia czy podoba się 60 letnim staruszkom czy 5 letnim chłopcom tylko,że robiąc film i wzorując się na dobranocce no to jest trochę..no popier* jednym słowem

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

Każda bajka ze Spidermanem była dla dzieci bystrzaku
A troll to nie kto inny jak ty,spamujesz to forum robiąc obrazki w paincie krzycząc,że masz nowe foto z planu Spidermana

katedra

To był sarkazm, jak nie rozumiesz, troll to ktoś taki jak ty, bo ty się w ten sposób zachowujesz, dla twojej wiadomości, spectacular był robiony na grupe docelową 12-14 a tas na 14-16, z resztą, nie będę się wdawał w polemikę z kimś takim jak ty, mnie to rybka co piszesz i dzięki za uwagę.

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

No także spadaj robić tam te swoje komiksy w photoshopie

katedra

To jakim językiem się posługujesz i jaki jesteś pyskaty świadczy o tobie. Skoro tak nie lubisz tego filmu, chyba także animacji i komiksów, to czego tu szukasz?

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

Miałeś już iść a ty kłócisz się jak dziecko,tak słodko wyglądasz,że chyba..ściągaj majtki gówniarzu !

katedra

ok, teraz już mam pewność że jesteś trollem, nara...

ocenił(a) film na 6
scottpilgrim

znowu się powtarzasz :D

ocenił(a) film na 7
katedra

Katedra weź nic już nie pisz bo się poniżasz

ocenił(a) film na 6
Kaem_fw

masz zapłon, po 3 dniach riposta

ocenił(a) film na 7
katedra

Dla kogoś takiego jak ty nie warto od razu odpisywać.