Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

http://www.dailymotion.pl/video/x35k0v_spiderman-4-teaser-trailer_news

Na taki trafiłem przypadkiem w necie

ocenił(a) film na 7
DonDamiano

Fantastycznie.Carnage w 4!Żeby go tylko nie zrąbali tak jak Venoma......

Capitan_Skull

Czyli na pewniaka będzie Jaszczur, dotąd postać ignorowana co nas bardzo zawiodło. ja tam Carnaga nie widziałem.

DonDamiano

Ten zwiastun to jedna wielka kupa ;/ zebrane do kupy przebitki z poprzednich Spider-Man'ów plus urywki Godzilli,Parku Jurajskiego,Resident Evil i Hollow Mana;/

ocenił(a) film na 6
guzi69

Fanowski zwiastun, ale trzeba przyznać, że fajnie zrobiony. Gdyby, w tle leciała jakaś mniej chaotyczna nuta byłoby lepiej.

ocenił(a) film na 5
guzi69

i jeszcze matrix reaktywacja (scena z samochodami na autostradzie):) na trailer jeszcze sie troche poczeka pewnie zrobią kolejna miła cześć dla cdzieci poznbawionej przemocy czyli nie ma co liczyć na carnigha(czy jak mu tam:D)

DonDamiano

to ty nie wiesz ze to jest photomontaż?ten gad to inosaur z jurassica park a poczatek byz z hulka a wy myslicie za tak bedzie wygladał
żal,żal,żal.pl

DonDamiano

jaszczur i carnage -> byloby swietnie wg mnie:) ale parker musialby przestac byc ciota... w 5 fajnie by bylo zobaczyc zabojcza szostke Fiska czyli "szoker", "noso", oktopus, scorpion, kameleon i misterio;) a w 6 -> coz.. sam nie wiem. jakies propozycje? moze ...oj tak -> michael mordius i ta zmutowana krew co zrobi z pajaka tego mutanta z 6 rekoma hehe i marzeniem by bylo jakby wtedy pojawil sie punisher tak jak w kreskowce hehe ;>

DonDamiano

toć to ściema, pozlepiane sceny ze "Spider Mana" i "Jurrasic Park" żal... :/