PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401436}

Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161040
6,3 59 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

...był Tobey Maguire. Dziwi mnie to, że obie wersje są od/pod nadzorem Marvela, a zupełnie inaczej przedstawiają życie Petera Parkera. Spodziewałem się czegoś lepszego.

lesiu2802

tu się całkowicie zgodzę obejrzałem ten film tylko raz gdyż nic w nim mi się nie podobało , ja już z doświadczenia wiem że jak w serii filmów główną postać gra inny aktor to już nie będzie tak dobre jak wcześniej dlatego nawet nie kupię tego filmu i nie dołączę do mojej kolekcji szkoda pieniędzy na film który mi się nie podoba

lesiu2802

Film taki sobie. Trylogia z Maguirem dużo lepsza.

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

Potwierdzam.

prof_mateusz27

Też potwierdzam. :)

ocenił(a) film na 5
lesiu2802

Dokładnie, mam wrażenie jakbym oglądała wersję dla nastolatków - nasuwa mi się porównanie na zasadzie Pozwól mi wejść vs. Zmierzch.

ocenił(a) film na 8
marta1945

Żartujesz, porównujesz Spider mana do Zmierzchu?! No błagam was... oceniacie film na podstawie KOMIKSU, a dokładnie Ultime, i jest to o wiele lepsza ekranizacja niż ta poprzednia (może nie aż tak wybitna, jak niektórzy oczekiwali, ale lepsza)

ocenił(a) film na 10
lesiu2802

Lepsza ta seria niz poprzednia

lesiu2802

Maguire to była baba, a nie Spider-Man. Jego Parker był płaczliwą ciamajdą nawet po przemianie, a gdy miał na sobie kostium, to w ogóle brakowało mu ikry... To nie jest Spider-Man, jakiego znam z komiksów czy nawet kreskówek.

ocenił(a) film na 8
Peeves

Zgadzam sie z tobą, ten nowy jest lepszy, ma wiecej humoru (taj jak w oryginalnych komiksach Spider man) a w starej wersji filmu było go mało :(