Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161506
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Wujek Ben

ocenił(a) film na 6

Kto uważa że Wujek Ben był w tej wersji spazmiastym dziadem z problemami ?
porównując go do Wujka ze Spider mana 2002 miłego dobrego, takiego jak w prawdziwym
Spider manie, dlatego ten film jest do dupy wszystko nie trzyma się kupy. Parker zdobył moc poprzez ugryzienie i od razu wlazł na najwyższy wieżowiec i skoczył wiedząc że się nie
zabije... co za bajeczka ! porównując go do wersji Raimiego, to trzeba być głupim, ten film
jest do dupy ! i zasługuję na 5/10. Aktor grał najgorzej jak mógł, Toby przy nim to bóg kina.

ocenił(a) film na 5
Napier

Tobey Maguire ,Sam Raimi wojowali ,by studio filmowe ,nie ingerowało w projekt filmu.Są plotki że zostali najprawdopodobniej wyrzuceni.Stała się kompletna klapa,bo nikomu się chyba nie podoba 4 część.Nie słusznie, wzięli na poważnie Spider-Mana,tak jak Batmana,chyba na głowę upadli.O wujku już nie wspomnę .Co oni sobie myśleli?Martin Sheen jako Ben...hehehe...To śmieszne.Z babcią też przegięli :)Czekam, z utęsknieniem na poprzednią ekipę.

użytkownik usunięty
mewa5

7,3 na FW, 7,5 na imdb, 73% procent pozytywnych recenzji od krytyków - ale i tak nikomu się nie podoba? Puknij się w łeb tępaku.

ocenił(a) film na 5

Twoja tromtadracja, nic ciekawego nie wniosła na temat tego nieudanego dzieła,poza tym dobre słowa nie kosztują wiele. Nie robią się od nich bąble na ustach ani na języku.

ocenił(a) film na 5
mewa5

Pokolenie bieberów zaczyna przejmować kontrolę :/

ocenił(a) film na 5
ciosina

W części 5-tej Spider-Mana zobaczymy Justina Biebera ,w roli tytułowej!!!

ocenił(a) film na 5
mewa5

nawet tak nie żartuj bo to żart prawda?

ocenił(a) film na 5
ciosina

Ale by zrobili nam numer,jakby Bieber zagrał kiedyś Spider-Mana...hehehe

użytkownik usunięty
ciosina

Naprawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

ocenił(a) film na 5

Od prostaka twojego pokroju nawet nie oczekuję , że zrozumie takie subtelności. Pewnie dlatego reagujesz agresją na problematyczne kwestie , których nie jesteś w stanie zrozumieć.

użytkownik usunięty
ciosina

Nie rozumieć to mogę teorii względności albo twierdzenia Arzeli-Ascolego, a nie paplaniny jakichś durnowatych gimbusów. A subtelności i zawiłej problematyki jest w twoim poście tyle co w krowim placku.

użytkownik usunięty
ciosina

To do mnie fanie Matrixów, Dragon bula i Rocky'ego?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5

Nie ładnie tak mówić do kobiety,poza tym reguły i zasady są po to, żeby je łamać panie merytoryku.

ocenił(a) film na 5
Napier

Dokładnie, myślałem że poprzedni spiderman był słaby, ale po obejrzeniu tego dziadostwa, zacząłem go doceniać. Nie wiem jak jest z podobieństwem do komiksu, nigdy wielkim fanem Spidera nie byłem, ale jako film wersja z 2002 bije tą na głowę. Jedynym plusem rebootu jest Emma Stone, nic poza tym.

ocenił(a) film na 7
mk1527

Problem jest taki ze poprzedni, niby ultimate spider, nie miał wiele wspolnego z uli spidim. Ten nowy niby jest amazing spider i w miare sie trzyma fabuły( chociaż śmierć bena n/c). W nowym spidim wreszcie pojawiła sie gwen postać tak ważna dla spidera jak dla katolików Jezus, za to cenie ten film bardziej niż poprzedni/

ocenił(a) film na 7
Napier

Zasługujesz na 5/10? Niby za co? o.O