Film byłby zaje*isty: zaje*isty strój, zaje*isty aktor Andrew Garfield i wszystko by było dobrze gdyby nie te poje*ane wyrzutnie sieci!!!
Co o tym myślicie???
Czy według was te wyrzutnie sieci są potrzebne??
Parker je skonstruował co ukazuje jego inteligencje w pewien sposób. Ukazuje także że nie jest bohaterem wyłącznie tylko na super mocach. Moim zdaniem ich brak był największym bezsensem trylogii Raimiego. W komiksie oczywiście były.
sanczopansa: Tak wiem czytałem ten komiks :-/
neo_angin: no ale pomyśl człowiek pająk bez naturalnej mocy wystrzeliwania sieci ???. Każdy pająk umie robić sieć !!!. A właśnie w filmach Raimiego można go było nazwać człowiekiem pająkiem a nie to co w Amazing.
Bardzo doceniam to żę twórcy postanowili pokazać prawdziwe, komiksowe oblisze Spidey'ego ale pająk bez sieci to toche głupie
Każdy pająk ma tez kądziołki przędne, a u Raimego Peter ich nie miał, po prostu wystrzeliwał sieć z nadgarstków, co jest dziwne, bo u pająków sieć powstaje na końcu odwłoka. Nie mówiąc już o tym, że sieć wyglądała jak wystrzeliwana z żył, co jest absurdem, nie sądzisz?
Wyrzutnie w nowym filmie to moim zdaniem dobry pomysł. Zawsze będzie ten mały dreszczyk emocji, gdy nagle w środku walki, Peterowi skończy się pajęczyna.
Dokładnie z tego co pamiętam, będzie moment jak mu się skończy i będzie biegł ulicami new york, wskoczy do jakiejś przyczepy jakiegoś samochodu i tak przemierzy resztę drogi ;) a dlaczego? bo mu się sieć skończyła ;)
Właśnie sobie wyobraziłem spider-mana latającego po mieście za pomocą sieci wystrzeliwanej z odwłoka xD
Tak, czytałeś komiks... jaki? bo mi się wydaje że żaden, a ty jesteś fanboyem filmów raimiego, tak?
Jak może być bez wystrzelania z nadgarstków? normalniej i logiczniej i lepiej, wszyscy spider-mani ze wszystkich światów takich używali, raz w 616 to zmienili i szybko wrócili jednak do wyrzutni!
Poza tym pająki przędzą sieć, a nie wystrzeliwują jej z kończyn...
Tak... pająk bez sieci to głupie... ale to jest człowiek pająk i on używa wyrzutni, to tak jakbyś teraz batmanowi zarzucił że ma pelerynę a nie skrzydła jak nietoperz.
daken,deathamaster,neo-engine: przyznaje wam racje to będzie bardzo fajne gdy skończy mu się sieć i w ogóle, ale chce wam też przypomnieć że w filmie Spider-Man 2 też mu się skończyła sieć, ale przyznaje że dzięki wam zmieniłem nastawienie do tych wyrzutni.
daken:Mało czytałem ale czytałem: Spider-Man 2099 (ale to się chyba tu nie liczy), czytałem troche amazing spider man brand new day i big time. Nie nie jestem fanboyem filmów Raimiego ale z marvela jestem fanboyem x-menów synu Wolverine'a
deathmaster:tak masz racje z kądziołkami przędnymi.