Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

chociaż szczerze mówiąc liczyłam na coś więcej ale to już tylko moja wina że wciąż daje się
zwodzić zwiastunom.Warto obejrzeć szczeniacki spider-man zawsze spoko ale czy tylko mi
Emma nie pasowała do roli Gwen? ( a tak w nawiasie czy w bajkach to nie była Mary Jane?)

scream_1035

film jest wzorowany na komiksie. Gwen była przed mary jane

ocenił(a) film na 8
cezarywi

aaa no tego nie wiedziałam ;)

scream_1035

no problem

ocenił(a) film na 10
scream_1035

Najpierw przeczytaj pare komiksów póżniej oceniaj,i jak przeczytasz to nie będziesz się pytała "Czy Mary Jane nie była pierwsza".
Albo dowiedz się czegoś o bohaterze a nie oglądaj i oceniaj film wktórym nie wiesz co chodzi.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

Słuchaj ja oceniam film (czyli dialogi, fabuła ,gra aktorska ,efekty specjalne itp) a nie komiksy to po pierwsze ,a po drugie to filmweb służy też po to aby pytać innych ludzi którzy akurat wiedzą więcej na temat w którym ja się mniej odnajduję co nie znaczy że nie lubię takowych filmów bo akurat lubię bardzo.Po co mam się wcześniej dowiadywać coś o bohaterze jak po to jest właśnie film ? chore ...

ocenił(a) film na 10
scream_1035

No dobra,ale mi chodzi o to że np oglądałaś starego Spider mana gdzie 1 dziewczyną Petera była Mary Jane nie wiesz że tak naprawde Gwen była 1 dziewczyną Petera a teraz wychodzi nowy Spider i jest jego dziewczyną Gwen Stacy i nic oniej nie wiesz.

ocenił(a) film na 8
Spiderman_filmaniak

no nie ale po to oglądam żeby się dowiedzieć bo komiksy mnie nie kręcą.

ocenił(a) film na 10
scream_1035

Rozumiem ja też wole obejrzeć film