Jak w temacie ja bym nakręcił ten film tak że wszystko dzieje się w innym wymiarze może ktoś pamięta jak w bajce była tz madam web czy jakoś tak i klka spidermanów z innych wymiarów muszą uratować je bo któryś tam niszczył je ja bym zrobił to że ta część dzieje się w innym wymiarze :D a wy co na to
Dobrze, że nie robi tego filmu ktoś taki jak Ty. Pomysł fatalny, a po nieumiejętności pisania wnioskuję, że nie umiesz także opowiadać historii.
Lepiej by było gdyby nakręcili nowego Spidermana tak.Peter Parker w dzieciństwie oglądał w dzieciństwie dużo bajek o człowieku pająku.Pewnego dnia jego rodzice jadą do miasta na zakupy czy coś tam i giną w wypadku samochodowym.Zrozpaczony chłopiec trafia do cioci.Kilkanaście lat później gdy lończy liceum jest już starszym chłopakiem.Ma wiele dziewczyn(czyli inaczej playboy) i jest totalnym luzakiem.Ma wszystko gdzieś chociaż jest bardzo zdolnym młodzieńcem.Pewnego dnia gdy pokłócony z wujkiem poszedł na bójkę uliczną i przegrał(był cały potłuczony) usłyszał strzał i zobaczył wujka postrzelonego na ulicy.Wujek umarł jednak Peter za bardzo tego nie przeżywał.Lecz im dalej tym coraz bardziej dręczyły go wyrzuty sumienia że był dla niego okropny.Postanawia uszyć sobie strój taki jak miał spider man,wspinać się po budynkach za pomocą jakiś narzędzi oraz skakać po dachach.W tym pomagają mu koledzy Harry Osborn i Jack Lelyald(wymyślony przeze mnie).ojciec Harrego miał u Petera dług ponieważ Peter uratował kiedyś Harremu życie kiedy tamten drugi miał wypadek.Więc ojciec Harrego dawał mu różne narzędzia.Poprzez znajomośc w policjii kolegi Jacka Peter namierzył bandytę.Kiedy go zabił okazało się potem że bandyta pracował dla Kingpina( grubego szefa największej mafii w mieście).Następnie gdy ciotka Petera dowiaduje się że on zabił człowieka, umiera. Peter w smutku poznaje Gwen Stecy,córke jednego ze znanych policjantów w mieście Georga Stecy.Peter chce ją uwieść lecz później okazuje mu się że ją kocha.jednak ona ma chłopaka i nie czuje nic do Petera.Bohater nie mają nic innego do roboty ani dla kogo żyć postanawia walczyć z przestępcami na śmierć i życie.Zapoznają Georga Stecy (oczywiście Georg nie wie że to Peter Parker) razem z policją walczą z gangami.Kingpin bojąc się o to że zostanie zlikwidowany wynajmuje pewnego faceta (chorego psychopatę),który ma uczynić chaos oraz rozpacz w sercach mieszkańców.Więc razem z mafią Kingpina porywa kilkadzięsiąt dzieci i karze wypełniać pewne okropne zadania bo inaczej dzieci będą powoli maskarowane.Spiderman zaczyna prowadzić śledztwo razem z Georgem Stecy gdzie przetrzymywane są dzieci oraz kim jest nieznajomy psychopata.Film byłby bardzo mroczny oraz długi ze scenami przemocy,erotyki oraz z przekleństwami.Tylko dla dorosłych!!!
hmmm jak by to odpowiedzieć to tylko propozycja jak sie nie podoba to nie ale jest też coś takiego jak dysleksja jak nie wiesz co to to jest google i spie....cie
Dysleksja nie zwalnia z pisania poprawnie. Serio. W dobie Internetu i swobodnego dostępu do słowników trzeba być wyjątkowym leniem, by nie napisać czegoś poprawnie.
Człowieku, zrozum. Nie można zmienić kluczowych dla fabuły elementów. Peter nie może zabijać, bo nie jest mordercą. Walczy z przeciwnikami i unieszkodliwia przestępców, ale ich nie zabija. Jest przecież postacią pozytywną. Peter w dzieciństwie miałby oglądać film o Spider-Manie? Bez sensu w ogóle. Peter został ukąszony przez radioaktywnego pająka, a jego przygoda z byciem superherosem (a raczej misja) zaczęła się już w szkole średniej. Co za Layland do cholery? A po co on pytam się. "(...) dzieci będą masakrowane." - czy ty się dobrze czujesz? Tylko dla dorosłych? Kto będzie arcy przeciwnikiem? A znasz w ogóle jakichś? Bo chory psychopata jest zbyt pospolity.
Mam do ciebie tylko jedno pytanie: czy ty w ogóle czytałeś kiedyś komiksy o Spider-Manie? Bo mam wrażenie, że nie.