Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Jak czytam te wszystkie posty to sie zastanawiam ile wy macie lat? Cos czuje ze mam do czynienia z pokoleniem gimnazjum!! Wszyscy uwazaja ze poprzednie wersje byly lepsze!! Gówno prawda tamten byl zbyt melancholijny wieczny problem ze samym soba. W tym nowy wydaniu w koncu pokazuje taki jaki byl w komiksach stana lee!!Czyli lekko przemądrzały ale z sarkastycznym humorem. Reasumujac wiekszosc z was wogóle nie czytala komiksów w latach 90 tylko dopiero co odeszliscie od cycka mamusi. I nie wiecie jaka naprawde powinna byc taka postac!!

ocenił(a) film na 3
s_gorski83

Rozumiem, że jest bardziej taki, jak w komiksie (tak, tak, czytałam) co wcale nie znaczy, że wszystkim musi się podobać ta oryginalniejsza wersja. Oceniamy film, nie komiks!

ocenił(a) film na 3
s_gorski83

Woho ktoś tu chyba sam nie dawno wyszedł z gimnazjum?Każdy ma prawo do swojego zdania to po pierwsze po drugie tu się ocenia filmy nie komiksy a Niesamowity Spider Man to dno,moim skromnym zdaniem w ogólne nie dorównuje trylogii Sama Raimiego.

ocenił(a) film na 9
patryk250

oj zdziwilby sie kolega!! ja nawet nie zachaczylem o gimnazjum! jesli ktos wpuszcza komiksowych bohaterow na ekran niech choc troche poczyta komiksy!! bo na to widz liczy!!

ocenił(a) film na 3
s_gorski83

Nie zachaczyłeś o gimnazjum???Ymmm okej......Nie ważne..I po raz kolejny tu nie chodzi o komiks tylko o film i Spider Man z Tobeyem miał ten klimat ten w sam raz i był na prawdę dobry a ten nowy to porażka niestety :I.

ocenił(a) film na 3
s_gorski83

haha trylogii to nawet nie dorównuje trójce według mnie :D.