jakich antybohaterow i wrogow widzielibyscie w kontynuacjach amazing sm?
osobicie uwazam ze raimi wykorzystal 'smietanke' czyli najlepszych antybohaterow jednak nowa odslona zapowiada sie bardzo ciekawie poniewaz postac lizarda jest niezwykle skomplikowana i jest na miare goblina w wykonaniu dafoe i ocka moliny.
ja bardzo chcialbym zobaczyc phage'a, riot'a, agony, scream i w szczegolnosci lashera!!
ja bym chetnie zobaczyla Kingpina :D on przeciez najczesciej sie pojawial w wersji rysunkowej. no i jaszczura Connorsa :) rowniez Venoma bo w trzeciej czesci spier*****lili i nie rozwinieli wystaczajaco watku z nim :/ mile widziany bylby tez motyw z Cravenem.
Moim zdaniem Goblin w interpretacji Dafoa był totalnie do bani - tym bardziej musi być w ewentualnym sequelu . Zresztą Venom także.
A z postaci niewykorzystanych niech będą Kraven , Carnage i Szakal.
dafoe to genailny aktor i dobrze wczul sie w goblina-oczywiscie nie byla to postac tak zlozona jak molina jako ock ale ogolem dala rade..
venom fakt zle rozpisany script i slaba gra.
hmm..ciezkie pyt wiem ze np dafoe moglby sie zalapac w roli jokera przy kolejnych odslonach batmana nie koniecznie robionych przez nolana.
szczerze mowiac nie mam pomyslu;p moze ty masz jakies typy?
Tu masz stary temat o tym kto powinien kogo zagrać.
http://www.filmweb.pl/film/Niesamowity+Spider-Man-2012-401436/discussion/Gobliny +i+inni+przeciwnicy.,1507927
Zielony Goblin - David Thewlis
Venom - Kevin Durand
Kraven - Clive Owen
Szakal - Sam Rockwell
Doc Ock - Philip Seymour Hoffman
Carnage - Walton Goggins
Ja bym chciał zobaczyć Spiderowego Doppelgangera to by dopiero była widowiskowa batalia.
Doppelganger - ciekawe, ale wątpię by pojawił się w jakimkolwiek filmie z Spidey,em. Bez poruszania wątku morderczych sobowtórów superbohaterów i pojawienia się Demogoblina... Zresztą , co do tej pokraki to miała ona raczej krótką karierę w komiksie:)
No fakt, że w komiksie Doppelganger to już totalna fantastyka ale zawsze można pociągnąć ten wątek jako nieudany eksperyment z wykorzystaniem DNA Spidera. Jakby znalazł się jakiś twórczy scenarzysta coś by mogło z tego wyjść ;)