osobiście chciałbym ujrzec w kolejnej trylogii ciekawych villianów z których można wymyślic i urozmaicic ciekawe historie.ponieważ 4 częśc dla mnie jest już zajęta bo musi i ma sie w niej pojawic poraz kolejny symbiot,Carnage no i Lizard z ciekawą historią to zostały jeszcze dwie części. myśle że powinni znaleśc miejsce dla Kravena-Łowcy bo wbrew pozorom on też ma dobrą historię.kolejnym dobrym villianem byłby Alister Smighty który pracowałby dla ojca i pomścił go twąrząc dzieła przeciw Pająkowi(taki drugi Kingpin bo tamten jest zajęty przez Daredevila)myśle że to dobry pomysł. Electro też byłby wspaniale sfilmowanym wrogiem. Mysterio i Scorpion (obok Octopusa)nadają sie pod wszystkimi względami bo ich historie są napewno najlepsze z całej Złowieszczej Szóstki(Rhino,Shocker,Cameleon,Octopus,Scorpion,Mysterio). tak jak i Volture który też intryguje co nieco,a poza tym miał już byc w 3 części. Powinno sie znaleśc miejsce dla Hydro-Mana i Hammerheada bo oni w moich oczach są niesamowici i napewno trudni do pokonania przez Pająka. zarówno historia Hydro-Mana jak i Hammerheada nadaje sie do poświęcenia w jeden film z Pająkiem.częśc ostatnia(szósta)byłaby na to idealna i w sam raz zakończyłaby całą sagę.przyznam że Hammerhead mnie intryguje bo był dobrze pokazany w grze na psx ,SM2.I takiego chciałbym go zobaczyc w filmie,gangstera o ceglanej głowie który rządziłby miastem,wkońcu mógłby wyglądac jak inni ludzie i tworzyłby nowy rodzaj wroga.a Hydro-Man polowałby na MJ i ingerował w jej związek z Peterem,byłaby to dramatyczna historia między związkiem MJ z Peterem a Hydro-Manem z MJ. był piasek to powinna sie znaleśc też woda, myśle że ten wodny stwór jest bardziej agresywny niż Sandman ,ma większe możliwości,wymaga większej ilości efektów i też ma uczucia, przynajmniej do MJ,jest opętany miłością, powinien sie znaleśc w ostatniej części z Hammerheadem. musiałem sie rozpisac.
Hydro-Man i Hammerhead muszą byc i już. wtedy ta ostatnia częśc zamieniłaby sie w prawdziwy dramat z dawką efektów i akcji.
takiego przeciwnika jeszcze niebyło dlatego przydałby sie bardzo w filmowej sadze bo jest on przede wszystkim ''ludzki''.działa jak zwykły człowiek, używa broni ale tej swojej nadludzkiej siły -tzn. świetnie posługuje sie głową w walce(i niechodzi tu o inteligencję), chciałbym go zobaczyc w akcji z Pająkiem jakto jego łeb jest stalowy ruch szybszy od zwinności Pająka. oj tobybyło coś dotego gangsterski karabinek bymusie przydał.
Hammerhead rzeczywiście powinien sie znaleśc ito właśnie z Hydromanem,bo tego historia jest tak dramatyczna że aż prosząca sie o ukazanie w spiderku.Hammer i Hydro tworzyliby wspaniałe wręcz idealne DUO TEAM.przynajmniej w koncowej bitwie z udziałem MJ oczywiście he.
Ja tam jakoś go nie widze w Spidermanie....
Hydroman mółby nawet być....Jak wiemy Sandman nie zginął więc mółby pomóc Spiderowi w walce z Hydromanem,Piasek vs Woda do tego Lizard i Carnage i wiecej nie chce od zycia:D
Moim zdaniem w 4 części mogliby zrobić Carnage (tym razem jako głównego wroga spider-mana), Venom'a (Wiem, że zginął, ale Eddie połączył się z symbiotem przed wybychem i w ostatniej chwili Venom mógłby uciec, ale byłby strasznie okaleczony), no i Lizard'a. Carnage wpadnie do komina fabryki, w którym spłonie, Venom pomoże Peterowi w schwytaniu Carnage, ale garnage go zabije, a Lizard mógłby przeżyć.
Myślisz ze tego nie czytałem:P?....Gdybyś oglądał w kinie byś widział szkielet.Nie mam zadnego zdięcia.