wywnioskowac to można z ostatnich wypowiedzi,głównie Raimiego który przyznał że nielubi symbiotów.choc jak narazie jeszcze prac nad filmem niezaczęli to i ja chciałbym żeby Carnage'a niebyło bo poprostu jest zbędny,niema dobrej historii jak jego poprzednik.Venom natomiast w trzeciej części miał powód bycia i na nim powinna sie skończyc sprawa symbiota,bo miał w sobie prawdziwy jad.poza tym miał cechy Venoma i Carnaga(opętany Brock zachowywał sie jak on),świetnie połączyli te 2 charaktery w jedną postac.dlatego symbiot sie zużył.Raimi zresztą tosamo by powiedział.Lizard oczywiście będzie bo musi(ma świetną historię).podoba mi sie też że Raimi myśli o Electro i Volture.ale w czwórce Electro byłby jeszcze niepotrzebny ,bardziej pasuje do piątki.tak więc ja widze w 4 Lizarda i Volture'a.te dwie postacie są w jakimś stopniu ze sobą związane dlatego muszą byc w jednym filmie.a pozostały wątek symbiota u Connorsa trzeba sie pozbyc w efektowny sposób.
masz całkowitą rację Walker. musze przyznac że Carnage Raimiemu by niezabardzo wyszedł. symbiota niepowinno już byc,a Volture który miałbyc już w trzeciej części,Electro na piątke a w szóstce widze Hammerheada i Hydro-Mana.
wsumie to masz racje a pomysł z Lizardem i Volturem jest dobry i skoro już chcemy mieć postacie powiązane ze sobą to w piątce chciał bym zobaczyć
Gwen Stacy jako Czarnego Kota i Morbiusa co do szóstki trzeba się by było zastanowić ale chciał bym w niej zobaczyć Rhino i Shockera :)
Rhino i Shocker niemają dobrej historii, są tylko poto by robic demolke.nic więcej. a nawet Venom który miał swoje 5 minut jednak miał dobrą historie dzięki postaci Brocka który sie wczesniej wykazywał.więc z Hydromanem powiązanaby była MJ noi Peter/spider.obajby darzyli ją uczuciem dlatego podejrzewam ze Raimi go da do jakieś części bo on lubi takie wątki miłosne.a Hammerhead to też niegłupi pomysł.
masz racje jednak tego dobrze nie przemyślałem :) a co myślicie w następnej części o Morbiusie ? pomyślałem że w następnej części mógłby być poruszony wątek Robbiego co mogło by otworzyć furtke do Tombstone'a.
no niby Tombstone pasuje ale ma on jednak zbliżone moce do Hammerheada więc powinni któregoś z nich wybrac.bo razem oni niepasują.szkoda że Raimi niewspomniał jeszcze o tych postaciach.
Chłopaki nie wszystko na raz narazie jest potwierdzone ze wyjdzie(formalnie ze 5 i 6 tez ale jakos nic narazie na to nie wskazuje) czwarta część a wy już mowicie o SM5 wszystko po kolei:P
Czy jest możliwość wystąpienia w 4 części Kingpina??
Ciekawe jak by wygladał w filmie Raimiego
Czy Amerykańce zawsze muszą okradać bohaterów z ich filmów??!!
a taką miałem nadzieje na zobaczenia tego czarnego charakteru w filmie Spider-man.No przecież komiksy i seriale o spider-manie bez Kingpina nie miały by tego klimatu tylu różnych zdarzeńbo dla Kingpina nie ma niczego nie możliwego :D