Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

wywnioskowac to można z ostatnich wypowiedzi,głównie Raimiego który przyznał że nielubi symbiotów.choc jak narazie jeszcze prac nad filmem niezaczęli to i ja chciałbym żeby Carnage'a niebyło bo poprostu jest zbędny,niema dobrej historii jak jego poprzednik.Venom natomiast w trzeciej części miał powód bycia i na nim powinna sie skończyc sprawa symbiota,bo miał w sobie prawdziwy jad.poza tym miał cechy Venoma i Carnaga(opętany Brock zachowywał sie jak on),świetnie połączyli te 2 charaktery w jedną postac.dlatego symbiot sie zużył.Raimi zresztą tosamo by powiedział.Lizard oczywiście będzie bo musi(ma świetną historię).podoba mi sie też że Raimi myśli o Electro i Volture.ale w czwórce Electro byłby jeszcze niepotrzebny ,bardziej pasuje do piątki.tak więc ja widze w 4 Lizarda i Volture'a.te dwie postacie są w jakimś stopniu ze sobą związane dlatego muszą byc w jednym filmie.a pozostały wątek symbiota u Connorsa trzeba sie pozbyc w efektowny sposób.

Walker_

masz całkowitą rację Walker. musze przyznac że Carnage Raimiemu by niezabardzo wyszedł. symbiota niepowinno już byc,a Volture który miałbyc już w trzeciej części,Electro na piątke a w szóstce widze Hammerheada i Hydro-Mana.

Walker_

wsumie to masz racje a pomysł z Lizardem i Volturem jest dobry i skoro już chcemy mieć postacie powiązane ze sobą to w piątce chciał bym zobaczyć
Gwen Stacy jako Czarnego Kota i Morbiusa co do szóstki trzeba się by było zastanowić ale chciał bym w niej zobaczyć Rhino i Shockera :)

handbaleiro

Rhino i Shocker niemają dobrej historii, są tylko poto by robic demolke.nic więcej. a nawet Venom który miał swoje 5 minut jednak miał dobrą historie dzięki postaci Brocka który sie wczesniej wykazywał.więc z Hydromanem powiązanaby była MJ noi Peter/spider.obajby darzyli ją uczuciem dlatego podejrzewam ze Raimi go da do jakieś części bo on lubi takie wątki miłosne.a Hammerhead to też niegłupi pomysł.

Walker_

masz racje jednak tego dobrze nie przemyślałem :) a co myślicie w następnej części o Morbiusie ? pomyślałem że w następnej części mógłby być poruszony wątek Robbiego co mogło by otworzyć furtke do Tombstone'a.

handbaleiro

no niby Tombstone pasuje ale ma on jednak zbliżone moce do Hammerheada więc powinni któregoś z nich wybrac.bo razem oni niepasują.szkoda że Raimi niewspomniał jeszcze o tych postaciach.

Walker_

Chłopaki nie wszystko na raz narazie jest potwierdzone ze wyjdzie(formalnie ze 5 i 6 tez ale jakos nic narazie na to nie wskazuje) czwarta część a wy już mowicie o SM5 wszystko po kolei:P

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

Czy jest możliwość wystąpienia w 4 części Kingpina??
Ciekawe jak by wygladał w filmie Raimiego

Rales

Kingpina nie bedzie bo był już w Daredevilu:p

Darth_Carnage

A najlepsze bylo to ze w Daredevilu byl czarny:)

ocenił(a) film na 6
Walker_

Czy Amerykańce zawsze muszą okradać bohaterów z ich filmów??!!
a taką miałem nadzieje na zobaczenia tego czarnego charakteru w filmie Spider-man.No przecież komiksy i seriale o spider-manie bez Kingpina nie miały by tego klimatu tylu różnych zdarzeńbo dla Kingpina nie ma niczego nie możliwego :D