Naprawdę bardzo dobry film, gratulacje dla francuzów za taką produkcję. Uśmiałem się na tym filmie "po pachy" i nie pozostała po filmie " pustka", jak to często bywa z komediami. Reżyser dał pole do przemysleń, a po za tym poczułem się o niebo lepiej po obejrzeniu "Nietykalnych".
Hepi end, ale oparty na faktach. świetny film, sam sie zdziwłem,że umiał mnie tak mocno rozbawić. Świetne zakończenie.
Swietny film, doskonala gra aktorska, usmialam sie jak nie wiem co, film w sumie smutna historie przedstawia w bardzo optymistyczny i lekki sposob, polecam!!!
Super! Spodziewałem się jakiejś mdłej historii, wielkich przemian bohaterów, a tu proszę:) W fajnej formie podane to, z czego niektórzy zrobili by smutny dramat. Fakt, że podobna historia miała miejsce na prawdę daje dodatkowy powód do radości. Po obejrzeniu jeszcze długo ma się banana na ustach:D
Bardzo dobrze napisane, zgadzam się. Naprawdę zabawny, a przy tym jednak coś więcej ma do przekazania. Pozytywny. Nie pomyślałbym, że francuskie kino może mieć coś takiego do zaoferowania. :)
hahahhaha oglądałem go sam i powiem wam że dawno tak sie nie usmialem:) a tym bardziej sie dziwie bo film jest po francusku...dla mnie bomba. No i tak jak wcześniej pisaliscie daje do myslenia pozostawia po sobie slad:) 9/10 i zaliczam go do ulubionych:) czego krytycy nie docenia takiego filmu?????
Właśnie dziwi mnie to, jakieś głupie filmy (denne) nominowane do oscara promują i gadają żeby jak najwięcej zarobić, natomiast tak dobry film - "nietykalni" przeszedł bez rozgłosu, niezauważalny. Gdyby nie to, że przypadkiem na filmwebie zobaczyłem zwiastun to pewnie o nim bym nie usłyszał.