Nietykalni

Intouchables
2011
8,6 709 tys. ocen
8,6 10 1 708840
6,9 69 krytyków
Nietykalni
powrót do forum filmu Nietykalni

11/10

ocenił(a) film na 10

Brakuje tutaj 11 gwiazdki ponieważ Arcydzieło to za mało Oglądając ten film czułem że nie oglądam normalnej Historii to splot dróg dwóch inteligentnych doświadczonych przez życie mężczyzn z WIELKIM dystansem do swojej osoby i ich przyjaźni Tego filmu się nie ogląda ten film się Przeżywa

ocenił(a) film na 10
All_Badyll

wypada dodac piekny soundtrack, aktorstwo, specyfike dziela, ktora zarowno bawi, wzrusza i uczy

ocenił(a) film na 10
Marcinekk

Drobiazgi ;)

ocenił(a) film na 9
All_Badyll

Drobiazgi decydują o mistrzostwie : )

ocenił(a) film na 10
All_Badyll

Calkowicie sie zgadzam

ocenił(a) film na 9
All_Badyll

Film super, ale mógłby być lepszy. Tak naprawdę brak jest wątku dramatycznego w tym filmie. Jest... zbyt pozytywny.

ocenił(a) film na 10
el_kolo_2

Naprawdę brak to że jeden jest sparaliżowany od szyi w dół i żona mu zmarła a drugiego wyrzuciła przyszywana matka z domu i niedawno wyszedł z więzienia to mało dramatyczne ale w tym filmie nie to się liczy ale to jest twoja interpretacja masz inne odczucia pełen szacunek dzięki

ocenił(a) film na 9
All_Badyll

Gościu jest sparaliżowany od szyi w dół, a cały czas jest uśmiechnięty i dobrym nastroju (raz tylko w restauracji się zasępił jak opowiadał o swojej żonie). Film świetnie gra na uczuciach, ale mógłby docisnąć bardziej. Tego jak dla mnie zabrakło, więc dałem tylko 9/10 :-)

ocenił(a) film na 10
el_kolo_2

no uśmiechnięty jest ale później jak Driss odszedł to już tak cukierkowo nie było więc nie wiem czy tu masz rację ale cóż twój punkt widzenia szacun :)

ocenił(a) film na 10
el_kolo_2

ty naprawde nei znasz dramtaów ludzkich dla tkaiego sparalizowanego czlowieka jak w tym wypatku Phillipe odejscie przyjaciela ktory pozwlaal mu tak naprawde cieszyc sie z zycia to jest dramat,ból i samotnosc kotrej tak sie boimy w pewnym wieku

ocenił(a) film na 10
All_Badyll

film świetny!dawno nie ogladalam takiego;)

ocenił(a) film na 9
madziuleczqa

Jak dla mnie boski film. Dałam 9 bo chyba arcydziełem nie można go nazwać, gdyż najdalej pojutrze nie bedziemy o nim pamiętać. Ale ocena wysoka za poczucie humoru i świetnie zrealizowaną historię.